Vragenlijst Partners IO-tv
Wat is je naam?
wat is de naam van je organisatie?
onder welk mailadres ben je bereikbaar?
wat is je telefoonnummer?
Wat voor soort bijdrage kun je leveren (denk aan: workshop, cursus, lezingen, interview, presentaties, etc) Licht iets toe over de inhoud en de aard van de bijdrage. Ook belangrijk: wil je *live* uitzenden of een vooraf opgenomen video inladen? Meerdere opties zijn mogelijk.
Hoe vaak kun je een bijdrage leveren?
Clear selection
Elk uur start op IO-tv een nieuw tijdslot voor een nieuw programma. Een programma duurt dus maximaal een uur (minder mag ook). Op welk tijdstip / welke tijdstippen zou je het liefste uitzenden?
Het is mogelijk om live reacties van de kijkers te laten zien tijdens het programma. Is dat in jouw geval wenselijk? (vanzelfsprekend zetten we daar een eindredacteur op, niet alles komt direct in beeld)
IO-tv levert regie, techniek, eindredactie en coördinatie. De productie van het eigen programma is de verantwoordelijkheid van de deelnemers zelf. Ook eventuele eigen kosten moeten zelf gedragen worden. Graag je akkoord hierop.
Clear selection
Om goed uit de startblokken te komen, zou een financiële bijdrage voor het geheel ons helpen. Als je daartoe bereid bent, welk bedrag zouden we van je mogen vragen?
Welke andere partners (dan die in bijlage 2 genoemd worden) zouden een plek op IO-tv verdienen? En waarom / met welk programma?
Heb je nog andere vragen, suggesties of beschikbare subsidiepotjes?
Dat was het. Nogmaals dank voor je medewerking en houd ons svp op de hoogte van updates van jullie kant, via iotv@innovationorigins.com. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Media 52. Report Abuse