De toekomst van radio
Welkom en bedankt voor uw interesse in onze vragenlijst!

De vragenlijst heeft als doel mogelijkheden te identificeren voor het verbeteren van de luisterervaring die radio biedt, zowel op het gebied van beleving als op het gebied van functionaliteit.

Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen, waarbij u steeds uw voortgang in de vragenlijst zal kunnen opvolgen. De vragenlijst zelf bestaat uit een aantal pagina's, die achtereenvolgens in uw huidig webbrowser scherm zullen worden gepresenteerd. Als u deze vragenlijst bezoekt via een apparaat met een klein scherm zoals een smartphone, is het raadzaam om uw apparaat in liggende modus ("landscape mode") te houden, zodat alle antwoordopties zichtbaar zijn zonder dat hiervoor horizontaal scrollen nodig is.

Deelname aan deze vragenlijst omvat geen risico's. Daarnaast bent u uiteraard vrij om uw deelname op eender welk moment af te breken tijdens het invullen van de vragenlijst. Uw ingevoerde gegevens zullen enkel verzameld en opgeslagen worden indien u de vragenlijst volledig invult.

De vragenlijst is open voor alle leeftijdscategorieën, inclusief minderjarigen (d.w.z. mensen jonger dan 18 jaar).

Aan deze vragenlijst is een loterij gekoppeld waarbij enkele cadeaubonnen verloot zullen worden onder deelnemers. Als u wenst deel te nemen aan deze optionele loterij, dient u, na het vervolledigen van de vragenlijst, een geldig e-mailadres op te geven zodat we contact kunnen opnemen met de winnaars. Indien u besluit deel te nemen aan de loterij, zal uw e-mailadres NIET gekoppeld worden aan uw antwoorden en zal het NIET worden gebruikt voor andere doeleinden dan het verwittigen van de winnaars van de loterij. Dit betekent dat uw deelname aan deze vragenlijst steeds via een pseudoniem zal gebeuren, of u nu deelneemt aan de loterij of niet.

De volgende pagina (bereikbaar via de onderstaande knop) legt de procedures voor het verzamelen en verwerken van gegevens uit die in deze vragenlijst worden toegepast.

Eventuele vragen over ons onderzoek kunnen worden verstuurd naar het volgende e-mailadres: futureradio.uhasselt@gmail.com
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universiteit Hasselt. Report Abuse