Internship Program @ACT for SOCIETY
Qëndra ACT for SOCIETY hap thirrjet e dyta për internshipe, për vitin 2018. Të gjithë të rinjtë e moshës 18-25, që kanë dëshirë të bëhen pjesë ë programit tonë të internshipeve të plotësojnë formularin e mëposhtëm deri më 11 Korrik 2018. Internshipet janë të një periudhe 3-6 mujore dhe shërbejnë që të rinjtë të fitojnë eksperiencë praktike në fushat e tyre të punës. Internshipet e ofruara janë një mundësi e mirë për të gjithë studentët bachelor, master apo që kanë perfunduar studimet në shkenca sociale, IT, ekonomi pasi tre kategoritë në të cilat ofrohen intershipet janë: Shkrim Projektesh, Multimedia dhe Fund-Raising . Për më shumë informacione mund të hyni në faqën tonë të internetit. www.actforsocietycenter.org ose te dergoni email në actfsociety@gmail.com
Email address *
Emër Mbiemër? *
Datëlindja? *
MM
/
DD
/
YYYY
Numri i celularit: *
Vendlindja?
Adresa aktuale e banimit?
Cfarë niveli arsimimi keni? *
Për cfarë po kryeni studimet / keni përfunduar studimet? *
Cilat janë interesat tuaja?
Për cilin program internshipi dëshironi të aplikoni? *
Required
Cfarë ju motivon për të aplikuar në këtë pozicion ? *
A keni eksperienca të mëparshme si vullnetar, internship apo i angazhuar në organizata të tjera? (Nëse Po, trego më shume rreth këtyre eksperiencave) *
Ju lutem bashkangjisni CV-në tuaj më poshtë: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service