SEMIPRESENCIALITAT
INSTITUT TORRE VICENS
Cal omplir totes les dades indicades amb un asterisc (*).

D'acord amb la normativa vigent, de protecció de dades de caràcter personal, les vostres dades seran incorporades al fitxer “SEMIPRESENCIALITAT 2020/21" amb la finalitat de poder fer-ne la Resolució atès el que disposa la legislació vigent:
- Decret 28/2014, de 4 de març, d’ordenació general dels ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny, i de modificació del Decret 284/2011, d’1 de març, d’ordenació general de la formació professional inicial.
- Decret 284/2011, d’1 de març d’ordenació general de la formació professional inicial.
- Resolució ENS/1891/2012, de 23 d’agost, d’organització de diverses mesures flexibilitzadores i actuacions en la formació professional inicial.

La persona que emplena el següent formulari autoritza a l'institut Torre Vicens a fer ús de les dades anteriors pels motius esmentats anteriorment. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció del centre educatiu. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat a la Direcció del centre educatiu.

Abans de realitzar la sol·licitud la persona interessada ha de saber que:
- És responsable de complir amb assistència del 50% dels mòduls/crèdits que s’imparteixen en la franja horària que ha sol·licitat
- Ha de consultar amb el professor titular del mòdul/crèdit si el % d’hores que ha d’assistir mínimes és del 50% o en són més.
Email address *
Nom i Cognoms *
DNI *
Cicle formatiu que estàs cursant *
Marca el CF al qual estàs matriculat aquest curs 2019-20
Grup al que pertanys *
Anota el nom del teu tutor/a
Motius pels quals es sol·licita *
Marca el motiu pel qual estàs sol·licitats la semipresencial
Required
Documentació Annexa a presentar a la secretaria del centre *
Aquesta és la documentació que s'ha de presentar a la secretaria del centre dins un sobre tancat. Els documents que heu d’entregar per cada un dels motius estan identificats amb el número del motiu que heu sol·licitat en la pregunta anterior. (1. Treball com assalariat/da; 2. Treball autònom.; 3. Tenir cura d'altres persones; 4. Altra circumstància excepcional) Per tant heu d'aportar la documentació específica per cada un dels motius.
Required
Lleida, *
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of INS Torre Vicens. Report Abuse