Αίτηση Διεξαγωγής Εκδήλωσης
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Καλώς ήρθατε! Παρακαλώ συμπληρώστε την πιο κάτω αίτηση για να πραγματοποιήσετε δική σας εκδήλωση στο Youth Makerspace Larnaka, χρησιμοποιώντας τον χώρο, τον εξοπλισμό και τα προγράμματα που προσφέρει.
Διοργανωτής: *
Όνομα Διοργανωτή: *
Όνομα Υπεύθυνου Ατόμου Επικοινωνίας: *
Τηλέφωνο: *
Email: *
Ιδιότητα: *
Τίτλος εκδήλωσης: *
Ιδέα και περιεχόμενο της εκδήλωσης: *
Προτεινόμενες ημερομηνίες και ώρες; *
Προβλεπόμενος αριθμός συμμετοχών: *
Τί θα χρειαστείτε να σας παρέχει το Makerspace όσο αφορά τον εξοπλισμό, χώρο ή/και άλλες υπηρεσίες με βάση των αριθμό συμμετοχών; *
Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται η εκδήλωση; *
Θα είναι δωρεάν η εκδήλωση ή με κόστος συμμετοχής; Αν έχει κόστος, δηλώστε το ποσό κάθε συμμετοχής και το συνολικό που περιμένετε να λάβετε από αυτή την εκδήλωση. *
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ YOUTH MAKERSPACE LARNAKA:
1. Ο χώρος παραχωρείται δωρεάν σε Οργανώσεις Νεολαίας, σε Άτυπές Ομάδες Νέων, μεμονωμένα άτομα μέχρι 35 ετών, ή  για εκδηλώσεις που αφορούν σε νέους με λιγότερες ευκαιρίες, νοουμένου ότι υπάρχει διαθεσιμότητα και δεν επηρεάζεται η ομαλή λειτουργία του Youth Makerspace Larnaka. Στην τελευταία αυτή κατηγορία αιτητών θα δίνεται προτεραιότητα, όταν υπάρχει ταυτόχρονη ζήτηση από άλλους αιτητές. Για αιτητές που δεν εμπίπτουν στις πιο πάνω κατηγορίες (ιδιώτες, μεμονωμένα άτομα άνω των 35 ετών) θα υπάρχει χρέωση.  
2. Ο χώρος μπορεί να παραχωρηθεί για συναντήσεις, συνεδριάσεις,  διαλέξεις, εργαστήρια, παραστάσεις, εκθέσεις, κ.α.
3. Στο χώρο θα υπάρχει προσωπικό του Youth Makerspace Larnaka καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

4. Οι φιλοξενούμενοι οφείλουν να:
(α) φέρουν μαζί τους οτιδήποτε θα χρησιμοποιήσουν στην εκδήλωση όπως φορητοί υπολογιστές, γραφική ύλη, νερό, καφέδες, σνακ κ.λ.π. Η χρήση οποιουδήποτε χώρου και εξοπλισμού, (συμπ. του γραφιακού εξοπλισμού όπως φωτοτυπικές, Η/Υ, τηλέφωνα κλπ) χωρίς την προηγούμενη έγκριση του εκπροσώπου του Οργανισμού ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
(β) διαρρυθμίσουν το χώρο σύμφωνα με τη συνεννόηση στην οποία θα προβαίνουν πάντα με τον/την εκπρόσωπο του Οργανισμού Νεολαίας (π.χ. στήσιμο καρεκλών, έκθεσης κ.α.).
(γ) σέβονται και να διατηρούν το χώρο καθαρό καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης του και να τον επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση με το τέλος της φιλοξενίας. Το κάπνισμα και η χρήση οινοπνευματωδών ποτών εντός του χώρου του Youth Makerspace Larnaka ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
(δ) αποκαθιστούν κάθε ζημιά που τυχόν θα προκαλέσουν αυτοί ή οι μετέχοντες στις δραστηριότητές τους.

5. Προϋπόθεση για την παραχώρηση είναι, η συμπερίληψή του Youth Makerspace Larnaka στα διαφημιστικά  έντυπα της δραστηριότητας ως υποστηρικτές της εκδήλωσης.

6. Τηρούνται όλα τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες  και αναρτιόνται στους χώρους μας ως μέτρα πρόληψης κατά της διάδοσης του ιού COVID-19. Τηρείται ο μέγιστος ο μέγιστος αριθμός ατόμων στους χώρους όπως ορίζεται από τους σχετικούς περιορισμούς. Για την παραχώρηση χώρου Youth Makerspace Larnaka, θα πρέπει να τηρούνται τα ακόλουθα:

(α) Καθαρίζουμε τα αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούμε συχνά είτε με μαντιλάκια μιας χρήσης είτε με αντισηπτικό.
(β) Χρησιμοποιούμε χαρτομάντηλα και μαντηλάκια μιας χρήσης για κάλυψη στόματος και μύτης στον βήχα/φτάρνισμα και ακολούθως τα πετάμε.
(γ) Χρησιμοποιούμε αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα το οποίο παρέχει ο ΟΝΕΚ στους χώρους του.
(δ) Χρησιμοποιούμε μάσκα και γάντια όπου αυτό είναι εφικτό.
(ε) Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τις επιφάνειες και πάγκους εργασίας που χρησιμοποιούμε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
(στ) Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένες θέσεις και να κάθονται στο χώρο εκπαίδευσης, με τουλάχιστον 1,5μ. απόσταση ο καθένας. Η διευθέτηση του χώρου θα γίνεται με την εποπτεία του προσωπικού του Youth Makerspace Larnaka.
(ζ) Τόσο κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας αλλά και κατά την διάρκεια του διαλείμματος οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τηρούν τουλάχιστον 2μ, απόσταση ο καθένας.
(η) Θα πρέπει να χρησιμοποιούνται αναλώσιμα μιας χρήσης και αμέσως μετά την χρήση τους να τα πετάμε.
(θ) Διασφαλίζεται η παροχή επαρκούς συχνού και συστηματικού εξαερισμού με την εισαγωγή καθαρού αέρα  σε συνεννόηση με το προσωπικό του χώρου

7. Θα πρέπει να παραδοθεί στο προσωπικό  του Youth Makerspace Larnaka, πίνακας με τα στοιχεία των συμμετεχόντων και να συμπληρώνεται το Μητρώο προσέλευσης επισκεπτών στις εισόδους από ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες. Η καταγραφή των συμμετεχόντων γίνεται για σκοπό ιχνηλάτησης επαφών σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο κρούσμα και ο ΟΝΕΚ δύναται να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό αυτόν. Ενημερώνεστε ότι ο ΟΝΕΚ τηρεί όλες τις πρόνοιες για την τήρηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα βάζει του σχετικού Νόμου.

8. Σε περίπτωση που κάποιος εκ των συμμετεχόντων είναι θετικός σε τεστ για τον COVID-19 κατά την διάρκεια ή μετά τη δραστηριότητα ή έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, οι διοργανωτές αυτής θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ενημερώσουν τον ΟΝΕΚ σχετικά, έτσι ώστε να γίνει ιχνηλάτηση επαφών από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.

9. Η αίτηση αυτή θα πρέπει να αποσταλεί ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ηλεκτρονικά ή να παραδοθεί το πρωτότυπο ιδιοχείρως, στο Youth Makerspace Larnaka (βλ. στοιχεία επικοινωνίας).

Εγώ, βεβαιώνω ότι έχω διαβάσει και έχω κατανοήσει τις πληροφορίες που μου δόθηκαν σχετικά με τη λειτουργία του Youth Makerspace. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Cyprus Interaction Lab. Report Abuse