Пристапница кон членството на Младите можат за 2021 г.
Членство на Младите можат е суштински дел од организацијата и преку развој на истиот веруваме дека ќе ја зголемиме моќта на младите како катализатори на позитивни промени најпрво на личен план, а потоа и во денешното општество.

Член во Младите можат може да стане секој млад човек кој има желба да се развива на личен план, со секоја своја акција да станува подобра и поуспешна личност, да волонтира и да придонесува кон позитивни промени во заедницата во која живее.

Те предизвикуваме да започнеш промена, најпрво од себе а потоа и на другите околу себе, со можност и слобода да учиш, стекнуваш искуства и преземаш акции.

Избери една од трите едукативни програми согласно твоите интереси, потреби и амбиции и спреми се за незаборавни 12 месеци полни активности, учење, развивање вештини, запознавање нови луѓе и стекнување скапоцени искуства. Деталите за трите едукативни програми можеш да ги видиш на youthcan.org.mk

Штом одлучиш што е она што ти е потребно во 2020 г. и си спремен на станеш ММ член сѐ што е потребно да направиш е да ја пополниш пристапницата за членство и да почекаш да те исконтактира нашата Софија, координатор за членство. Потоа ќе следува подмирување на членарината за наредните 12 месеци (јануари 2021- декември 2021 г.) во износ од 1000 денари, запознавање со твоите сотимјани во рамки на едукативната програма и започнување на ова патување во кое МЛАДИТЕ МОЖАТ🤩
Име и презиме: *
Пол/род: *
Датум на раѓање: *
MM
/
DD
/
YYYY
Телефон
E-mail: *
Дали си? *
Каде учиш/студираш/работиш? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy