Inschrijvingen leden Chiro Geertrui 2019-2020
Beste ouders en leden
Hopelijk hebben jullie even veel zin in het nieuwe chirojaar als de leiding!
Goed begonnen is half gewonnen, daarom vragen wij jullie dit formulier tijdig in te vullen om uw dochter in te schrijven!
Gelieve dit voor startdag te doen (21/09). Zolang dit niet in orde is (formulier en betaling), is uw dochter niet verzekerd.
Dit is bedoeld voor onze huidige leden!
LEEIDSTEER, wat als ik nieuw ben? Dan ben je zeker welkom op onze startdag (21/09) om eens te proberen, daar is er zeker de mogelijkheid om je alsnog in te schrijven. Als nieuw lid krijg je de kans om 3 zondagen te proberen en als je dan ongetwijfeld het gevoel hebt 'dit is eecht mijn ding' , vragen we om je in te schrijven na de 3e keer.

Het nieuwe chirojaar steekt weer van wal, naar jaarlijkse gewoonte met overgang. Op zondag 15 september verwelkomen we al onze leden met open armen. Dan komen ze te weten wie hun nieuwe leiding is en vliegen we er al direct goed in.
De nieuwe (en huidige) leden worden verwacht op startdag, dit vindt dit jaar plaats op zaterdag 21 september op de jongenschiro (Kruisstraat 2b). Voor de kinderen zullen er attracties zijn, denk maar aan een groot springkasteel...
De ouders daarentegen zullen voorzien worden van enkele live optredens van lokale bands en
een kampvuurtje aangevuld met een hapje en een drankje en zijn vanaf 17u. De leden verwelkomen we om 14u op ons eigen terrein (Lindestraat 34b)
Praktische info kan je vinden op het evenement op Facebook of op de pagina van Chiro Melle (http://chiromelle.be/activiteiten/startdag-2019/)
Er wordt zeker nog een mail gestuurd met verdere praktische info.
TOT DAN!
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service