ZeRo Skip Zomerkamp en Stage 2023
Ook dit jaar zullen we een Zomerkamp en Zomerstage organiseren. Dit maal al voor de achtste keer! Het kamp zal doorgaan in De SportCube en is gericht op recreatieve springers en iedereen die eens wil proeven van rope skiping. De stage is voor alle ZeRo Plussers en competitiespringer. Zowel het kamp als de stage gaan door van 10 tot 14 juli in de SportCube in Eppegem. De activiteiten starten elke dag om 9u30 en eindigen om 16u30. De opvang start om 8u 's ochtends en eindigt om 18u 's avonds.

KAMP

Het kamp is toegankelijk voor iedereen van 6 tot 16 jaar. De dagen zijn gevuld met steeds minimum 3u rope skipping of varianten van de sport. Andere activiteiten op het programma zijn knutselen, grote spelen, waterspelletjes, ...

STAGE
De stage is gericht op meer gevorderde skippers van 8 tot ... jaar en is toegankelijk voor alle skippers die minstens hun 2e jaar bij de ZeRo Plus hebben afgewerkt (op het einde van het seizoen) of in een (pre-)competitiegroep zitten. Tijdens deze stage staat alles in het teken van het verbeteren van je rope skipping skills en zal voornamelijk op niveau gewerkt worden.


De prijs voor een hele week kamp/stage is €90 voor leden en 100€ voor niet-leden.

Uw inschrijving is pas volledig na betaling op BE43 9730 9973 2101 BIC: ARSP BE 22 met vermelding van ZeRo Zomerstage, naam en geboortedatum. Indien de betaling niet in orde gebracht wordt ten laatste 1 maand na uw inschrijving, wordt uw inschrijving geannuleerd.
 
U zal een attest voor de mutualiteit ontvangen na het kamp en (indien de skipper jonger dan 14 jaar is) een fiscale fiche voor de belastingen. Hiervoor hebben we heel wat extra informatie nodig voor we ze jullie kunnen meegeven. Daarom zijn er heel wat extra vragen voor deelnemers die op het moment van het kamp/stage jonger dan 14 jaar zijn.

Uw inschrijving kan geannuleerd worden tot maximaal 1 maand voor de aanvangsdatum van het kamp/Stage. Nadien wordt enkel op vertoon van doktersattest het inschrijvingsgeld teruggestort.

Voor bijkomende info of vragen kunt u een mail sturen naar zeroskip.info@gmail.com.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam springer *
Achternaam springer *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Geslacht *
Contactgegevens 1 *
Liefst een GSM-nummer zodat wij u kunnen contacteren in geval van nood.
Contactgegevens 2
Adres *
Is uw zoon/dochter reeds lid van ZeRo Skip? *
Schrijf je je in voor het kamp of de stage? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy