Pinehill-Extreme 13.-14.5.2022
Pitkän matkan maastopyöräilyä joko puolen vuorokauden tai koko vuorokauden ajan! Tervetuloa nauttimaan!
Osallistujatiedot
Täytä alla olevat tietokentät. Huomaa, että osallistujan tulee olla täysi-ikäinen. Puhelin- ja osoitetiedot kerätään turvallisuussyistä ja tapahtuman jälkeen tiedot poistetaan järjestäjän rekisteristä.
Osallistujan sukunimi ja etunimi *
Edustamasi seura/paikkakunta/yritys tms.
Osallistujan puhelinnumero (anna muodossa 040-1212123, eli väliviivalla) *
Osallistujan lähiosoite *
Postinumero ja -toimipaikka *
Tapahtumaan osallistuvan tulee olla täysi-ikäinen: *
Pinehill-Extreme, matkaryhmän valinta
Lyhyt kuvaus ryhmistä:

- 320 km Täysmatka, nopeampi: ajoaika 22-24 tuntia. Lähtö perjantaina klo 18.30, paluu lauantaina iltapäivällä / alkuillasta.
- 320 km Täysmatka, rauhallisempi: ajoaika 24-26 tuntia. Lähtö perjantaina klo 17.30, paluu lauantai-iltana.

- 170 km Yö-Roine, nopeampi (nopeamman Täysmatka-ryhmän mukana): ajoaika 12-13 tuntia. Lähtö perjantaina klo 18.30, paluu lauantaiaamuna.
- 170 km Yö-Roine, rauhallisempi (rauhallisemman Täysmatka-ryhmän mukana): ajoaika 13-15 tuntia. Lähtö perjantaina klo 17.30, paluu lauantaiaamuna.

- 150 km Päivä-Jämi, rauhallisempi: ajoaika 13-14 tuntia. Lähtö lauantaiaamuna klo 06.00, paluu lauantai-iltana.

Matka, jolle osallistun *
Finisher-status sekä -paita
Reitin läpäisseille kuskeille luovutetaan ajon jälkeen Pinehill-Extreme Finisher -paita. Lisäksi kuskin nimi lisätään tapahtuman kotisivujen Finisher-listaan, mikäli hän antaa suostumuksen siihen.
Nimeni voidaan julkaista tapahtuman kotisivuilla (pinehill.fi) tapahtumaa ennen ilmoittautuneiden listalla ja tapahtuman jälkeen Finisher-listalla, mikäli läpäisen reitin. *
Finisher-paidan koko *
Finisher-paidan malli *
Osallistujan pyörään liittyvät kysymykset
Huoltoauton mukana kulkee yleistyökalujen ohella myös pieni varaosaboksi, jota täydennetään osallistujien pyörätyypin mukaan. Toki esim. oma takavaihtajan korvake, sisurit ja muut kriittiset osat kannattaa myös itse ottaa mukaan. Tarvittavat/käyttöönotetut varaosatarvikkeet veloitetaan tapahtuman jälkeen.
Pyörätyyppisi (varaosia varten) *
Voimansiirto *
Muut tärkeät tiedot, jotka järjestävän tahon tulisi tietää
Mikäli sinulla on erityisruokavalio, allergia/allergioita, tai jokin muu asia, voit kirjoittaa tiedon seuraavaan tekstikenttään.
Lisätietoja, jotka järjestävän tahon on hyvä tietää (erityisruokavalio, allergia, sairaudet, lääkitys tms.):
Osallistumisehdot
Lue alla oleva teksti huolellisesti.

Huomaa, että ilmoittautumista ei voi maksun jälkeen perua (sen voi siirtää toiselle 10 € käsittelymaksulla).
Huomaa myös, että tapahtumajärjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia, vaan osallistuja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan niin tapaturman kuin kalustovaurion varalta.

Osallistuessasi tapahtumaan hyväksyt alla olevat ehdot:
Hyväksyn edellä mainitut osallistumisehdot: *
Ymmärrän, että kyseessä on pitkä, sekä fyysisesti että useimmille myös henkisesti vaativa urheilusuoritus. Käsitän maastopyöräilylle tyypilliset riskit ja vakuutan, että hallitsen maastopyöräni suomalaisille metsäpoluille tyypillisissä maastoissa. Vakuutan, että maastopyöräni on tähän tarkoitukseen soveltuva ja asian mukaisesti huollettu ja tarkastettu. (Huom. tapahtumanjärjestäjällä on oikeus evätä osallistujan osallistuminen, mikäli ajaja ei kykene turvallisesti suoriutumaan ajamisesta ryhmän mukana joko fyysisen kunnon heikkenemisen tai välineiden puutteellisuuden tai viallisuuden vuoksi.) Ymmärrän ja hyväksyn mainitut ehdot: *
Vakuutan, että vakuutusturvani kattaa maastopyöräilyn. (Pinehill Sports ei vakuuta Pinehill-Extremen osallistujia mahdollisen loukkaantumisen tai kalustovaurion varalta.) *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy