Enquesta GALACTICA (CAT)
Sobre GALACTICA

GALACTICA promourà la innovació industrial intel·ligent com a facilitador per impulsar noves cadenes de valor per a les indústries tèxtil i aeronàutica/aeroespacial basades en la fabricació avançada.

L'objectiu és promoure la innovació intersectorial per impulsar noves oportunitats de mercat i millorar la productivitat mitjançant l’optimització dels processos de fabricació. El projecte té un pressupost total de 5 milions d’euros, dels quals 4 es destinen directament a donar suport a les PIMEs europees, inclòs el suport financer mitjançant dues convocatòries per a projectes innovadors intersectorials. GALACTICA també organitzarà un conjunt d’activitats abans de cada convocatòria per facilitar la generació d’idees de projectes innovadors, com ara tallers, reunions B2B i seminaris web.

Aquesta enquesta ens ajudarà a identificar els actors interessats, les seves competències i les necessitats específiques del mercat.

Agraïm la vostra participació i ens agradaria que la vostra empresa sigui un dels participants i beneficiaris del projecte.

Respondre l'enquesta us portarà uns 10-15 minuts. La data límit per a participar-hi és el 27/11/2020.
Política de privacitat

La privacitat de les vostres dades i les dades de la vostra xarxa estarà totalment garantida. Totes les respostes es tractaran respectant les normes de confidencialitat de la Comissió Europea. (Per obtenir més informació, podeu accedir al següent enllaç: http://ec.europa.eu/justice/newsroom/data-protection/infographic/2017/index_en.htm)

Les vostres dades s’emmagatzemaran en un format electrònic protegit. La informació que proporcioneu a l’enquesta (en particular les dades personals, si decidiu proporcionar-les) es tractaran com a confidencials i s’utilitzaran amb el propòsit estricte de desenvolupar les activitats del projecte.

Ningú, a part de les organitzacions encarregades de recopilar i avaluar les dades, podrà identificar ni les vostres respostes, ni sabrà si hi heu participat o no. Només es revelaran els resultats agregats, les entrades individuals no es poden rastrejar.

La vostra participació és voluntària. Podeu optar per no participar-hi. Si decidiu participar-hi, podeu retirar-vos en qualsevol moment.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy