Manifest en contra dels discursos d'extrema dreta
Per adherir-te com a organització al manifest, signa baix:

Aquestes últimes setmanes les veïnes de Navas hem vist com han crescut discursos racistes i xenòfobs contra els immigrants. Acusen a aquests de causar un estat d’inseguretat al barri, amb aquesta acusació pretenen ocultar el seu racisme i discurs típic de l’extrema dreta.

Aquests esdeveniments no ens sorprenen, ens hem trobat que arreu de Barcelona i del territori a l’estat Espanyol hi ha una onada de criminalització en contra dels menors estrangers no acompanyats, quan a qui s’hauria d’estar senyalant és a les institucions que els deixen a la seva sort sense cap mena d’ajuda.

Volem que Barcelona sigui un espai d’acollida on tothom tingui dret a una vida digna independentment del seu origen. És per això que volen senyalar aquest discursos perquè no representen les veïnes i no deixarem que calin al barri.

Inseguretat és el racisme institucional, inseguretat és el sistema que posa el capital davant de la vida de les persones, inseguretat és fer malabars per veure com arriba una família a final de mes, inseguretat és saber que amb 18 anys et quedes al carrer sense cap mena d’ajut, inseguretat es haver d’escollir entre menjar o pagar el lloguer.

Perquè on hi hagin discursos racistes, masclistes i feixistes ens trobaran en contra!
Contra el Feixisme ni un pas enrere! Visca els barris combatius!

Para adherirte como organización al manifiesto, firma abajo:

Estas últimas semanas las vecinas de Navas hemos visto cómo han ido creciendo discursos racistas y xenófobos contra los inmigrantes.
Acusan a estos de causar un estado de inseguridad en el barrio, pretendiendo ocultar su discurso racista típico de la extrema derecha.

Estos acontecimientos no nos sorprenden, nos hemos encontrado que en toda Barcelona y el territorio en el estado español hay una ola de criminalización en contra de los menores extranjeros no acompañados,
cuando a quien se debería estar señalando es a las instituciones que los dejan a su suerte sin ningún tipo de ayuda.

Queremos que Barcelona sea un espacio de acogida donde todos tengan derecho a una vida digna independientemente de su origen.
Es por eso que queremos señalar estos discursos ya que no dejaremos que calen en el barrio y no representan a las vecinas.

Inseguridad es el racismo institucional, inseguridad es el sistema que pone el capital ante la vida de las personas,
inseguridad es hacer malabares para ver cómo llega tu familia a fin de mes,
inseguridad es saber que con 18 años te quedas en la calle sin ningún tipo de ayuda, inseguridad es escoger entre comer o pagar el alquiler.

Porque donde haya discursos racistas, machistas y fascistas, nos encontrarán en contra!
Contra el Fascismo ni un paso atrás! Viva los barrios combativos!


Quin és el nom de la teva organització? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy