Engage 2020 Регистрација
ENGAGE е конференција за друштвени медиуми и активизам организирана од Радио МОФ и Младинскиот образовен форум. На 22 февруари (сабота) 2020, во МКЦ во Скопје, домашни и странски активисти ќе споделат знаења и искуства на теми поврзани со граѓанска ангажираност, социјална промена, дигитална демократија, слобода на говор, животна средина, технологија, правата на ЛГБТИ заедницата, иднината на образованието и медиуми. Преку ENGAGE, МОФ и Радио МОФ се стремат да го подигнат нивото на информираност на граѓаните, нивната присутност и активно делување, како онлајн, така и во физичкиот простор.

Со 15 говорници, ENGAGE ќе обезбеди едукација, интеракција и инспирација за индивидуи, групи и организации чија цел е да го подобрат општеството во кое живееме.

Mожност за учество ќе имаат првите 300 пријавени учесници.
Име и презиме | Name and surname *
Your answer
Мејл | E-mail *
Your answer
Организација/Компанија/Факултет | Organization/ Company/ University *
Your answer
Дали сте биле учесник на претходните изданија на Engage? | Have you participated in previous editions of Engage? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MOF.