SWING kod kuće #OstaniKodKuće

Budimo pozitivni!

U vreme kad su društvene aktivnosti postale neizvodljive, ples mora da se nastavi. Sada nam je najviše potrebna zabavna rekreacija i zato smo odlučili da organizujemo online druženje i časove plesa za naše članove, preko platforme za online komunikaciju Zoom. Ti treba da imaš pristup internetu na svojoj lokaciji i računar (ili mobilni uređaj).

🌍 Online časovi će biti četvrtkom od 21h do 22h i svi prijavljeni će imati mogućnosti uključivanja uživo (sa i bez kamere), posredstvom mobilne aplikacije ili računara.

🔴 Na uvodnom času, u sredu od 21h do 22h, objasnićemo funkcionisanje časova preko Zoom aplikacije, zatim ćemo da ponovimo korake linjiskog plesa Rockabilly Stroll i na kraju ćemo ga zajedno plesati.

Popuni prijavu i besplatno se uključi u uvodni čas. Na mail koji popuniš dobićeš informacije za pristup online učionici preko linka koji ćemo slati u pozivnici.📧

Svakog četvrtka nastavljamo sa časovima solo plesa, vežbamo koreografije i plesne korake uz vođenje nekog od učitelja plesne škole Swing'n'Roll. Cena časova je dobrovoljna donacija školi.

Popuni prijavu, ostani kod kuće i uključi se na vreme. 💻📱

Više informacija o nama potraži na sajtu: swingplesbeograd.rs
🖐
Ime i prezime. *
Your answer
Želim da prisustvujem: *
Required
Emal na koji ću primiti pozivnicu. *
Your answer
Želim da dam donaciju školi
Pitanja;
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy