Prijavni obrazac
Društveno poduzetništvo u Hrvatskoj se pojavilo prije više od 15 godina i od tada je u stalnom porastu zahvaljujući poglavito inicijativama civilnog društva. Pridružite se početnoj konferenciji projekta 'Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima'. Na konferenciji vas očekuju društveni poduzetnici iz različitih sektora koji će raspraviti o modelu društvenog poduzetništva kao alatu za oporavak od krize.

18.12. 2020. | Zoom

Više detalja stiže uskoro!

Hrvatski ured za kreativnost i inovacije provodi projekt "Fair share model razvoja društvenog poduzetništva među mladima" koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta iznosi 627.613,76 kn.
Ime i prezime *
Email *
Organizacija *
Izjava o zaštiti osobnih podataka
Hrvatsku ured za kreativnost i inovacije usuglašava svoje djelovanje prema Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR), koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018. godine. Slanjem prijavnog obrasca suglasni ste da vas kontaktiramo s dodatnim informacijama o konferenciji koje uključuju agendu te pristupne podatke za Zoom online konferenciju. Hvala!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hrvatski ured za kreativnost i inovacije. Report Abuse