ФОРМУЛЯР ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ
С настоящия формуляр се заявява участие в Конкурс: „Предизвикай предприемача в себе си“, организиран от Бизнес Център-Марица по проект „Занаяти и социална икономика: Движеща сила за растеж чрез социално включване в Трансграничния регион“, с акроним „SocialCrafts“ по Програмата за сътрудничество Interreg V-A "Гърция-България 2014-2020
БИЗНЕС ЦЕНТЪР-МАРИЦА предизвиква всички онези, които имат идеи за социално предприемачество от областите Хасково, Кърджали, Смолян и Благоевград
УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ
Кандидатствай с иновативна предприемаческа идея за решаване на социален проблем и ни я изпрати, за да стане тя реално изпълнима и да намери финансиране.
Ако имаш идея как да решиш конкретен проблем, ако си силно мотивиран и вярваш, че идеята ти е устойчива и има мащабен потенциал, имаш възможността да се включиш в нашия проект и да помогнеш, както на себе си, така и на тези, за които го правиш.
Ще имаш възможност да разбереш кои са начините за създаване на социален Startup, ще получиш подкрепа за разработване на идеята си и ще почерпиш вдъхновение от други млади предприемачи и експерти в най-различни области. Кандидатствай до 15 април 2019 г. 17:00 ч. като попълниш настоящата форма.

Конкурсът е насочен към тези от Вас от областите Хасково, Кърджали, Смолян и Благоевград, които имат навършени 18 години и имат идеи за социално предприемачество. Важно условие за участие в конкурса е да имате добра, иновативна бизнес идея в областта на социално предприемачество, която силно искате да реализирате. Победителите в конкурса ще получат експертна подкрепа как да развият своята предприемаческа идея.


Конкурсът е част от проекта „Занаяти и социална икономика: Движеща сила за растеж чрез социално включване в Трансграничния регион“, с акроним „SocialCrafts“, финансиран по Програмата за сътрудничество Interreg V-A "Гърция-България 2014-2020.

Всички участници имат ангажимент да представят концепция за иновативна предприемаческа идея за решаване на социален проблем, с която да участват в конкурса.

Настоящият формуляр се попълва от всеки участник
Моля, попълвайте формуляра, като отговаряте кратко, ясно и изчерпателно на поставените въпроси. След някои от въпросите са дадени указания за тяхното попълване.

Срок за онлайн попълване на формуляра е 15 април 2019 г. 17:00 ч..
За допълнителна информация може да посетите www.bcentermaritza.weebly.com.
Ако имате въпроси, може да се свържете с нас на ел. поща bcmaritza2009@gmail.com.

За да прегледате критериите за оценка, моля посетете следния линк: https://drive.google.com/file/d/1wtw1Z_mscAb_FL6b9biDm9RdQNwy4GdY/view?usp=sharing


За да започнете с попълването на формуляра, моля натиснете бутон "Напред"

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service