Frankrijk Week Retreat ~ Lichter Leven ~                        16 - 23 september                                                                                                   
Onderaan dit formulier kun je je aanmelden én ook de uitgebreide brochure voor deze fantastische Week retraite in het Franse land aanvragen! Let op: de mail kán in je spambox belanden dus check deze!

TOT EN MET 28 juli GELDT EEN MOOIE EARLY BIRD KORTING À € 100,-
Je betaalt dan voor de retraite € 595,- i.p.v. € 695,- 
Hierbij komen nog de kosten voor verblijf op basis van volpension. Alle info staat in de brochure.


Deze retraite week is een mooie kans om te reflecteren. Door naar binnen te keren en bewust te verbinden met je Zelf kun je jezelf vragen stellen en horen wat er in je speelt. Je leert luisteren naar die fluisteringen, je inner voice.

Loop je nog op het juiste pad of wil je bijsturen, weet je even niet waar je passie ligt, waar je de komende tijd op wilt focussen?  Of is het enige dat jij nu nodig hebt pure ontspanning van lichaam en geest?

Wat heb jij nodig om je volle potentieel te leven in vrijheid en volledig in je kracht te staan?

Om daarachter te komen heb je allereerst rust nodig en ik geef jou ondersteuning vanaf de zijlijn.

Door de verschillende sessies die ik aanreik kom je dieper in de lagen van je Zelf en word je je bewust van wat er op dit moment in jou speelt. Ik begeleid je hierin op een liefdevolle zachte manier.

Verschillende stijlen meditatie, visualisatie en Yoga komen aan bod, we duiken in de wereld van sound healing, Reiki, energiewerk en gaan ons verbinden met de natuur.

Al deze elementen zorgen ervoor dat jij uit je hoofd weer terug in je lichaam zakt waarna je ontspanning ervaart op diepere niveaus.

Jij gaat ook met energie werken, ik geef je tools om te zorgen dat jij je eigen energie kunt bewaken waardoor je in de hectiek van alledag stevig in je schoenen blijft staan. Minder snel leeg loopt en jezelf weer op kunt laden.

Simpele tools maar oh zo waardevol!


~ Sound healing

Laat je onderdompelen door de prachtige klanken van mijn Nepalese Klankschalen tijdens o.a. een sound bath maar ook tijdens een Yoga sessie Yin & Sound.

Door je mee te laten voeren in het geluid kom je uit je hoofd en zak je weer terug in je lichaam. De gedachtestroom neemt af, je komt weer meer in balans, voelt je fitter, creatiever en je slaappatroon kan verbeteren, dat is onder andere wat sound healing voor je kan doen.

~ Reiki

Reiki is een holistische geneeswijze uit Japan. Reiki zorgt dat blokkades in het energetische lichaam opgeheven worden en jouw levensenergie weer voluit kan stromen. Dit ga ik toepassen in groep sessie en geef ik minimaal twee keer deze week. Jij hoeft niets te doen behalve ontspannen te liggen en te ontvangen.

~ Meditatie

Verschillende vormen van meditatie komen aan bod. Ik begeleid je met mijn stem en Klankschalen in een visualisatie, een loopmeditatie bij zonsopkomst komt aan bod alsook iedere ochtend stilte mediteren.

~ Yoga

In de ochtend maken we lichaam & geest wakker met Hatha Yoga, we groeten de opkomende zon. Op een aantal dagen gaan we later op de dag vertragen door middel van Yin Yoga, een mooie zachte vorm waarbij je de weerstand in lichaam & geest aankijkt.

~ Natuur

De helende kracht van de natuur is sterk, verbind je hier weer mee. Dit gaan we o.a. doen door met volle aandacht een zintuigenwandeling te maken. En in de vrije uurtjes kun je op eigen houtje, te voet, ronddwalen in de mooie omgeving.

~ Energiewerk

Ik leg je uit hoe belangrijk het is om je bewust te zijn waar jouw energie is. Herken je dat, dat je totaal uitgeblust bent na een afspraak met die ene vriend. Maar vooral laat ik je ervaren hoe powerful onze energie is door middel van eenvoudige individuele- en groepsoefeningen. Neem je energie in eigen handen! Deze oefeningen herhalen we gedurende de week zodat je meer en meer gaat voelen en om deze oefeningen te verankeren zodat je ook na deze week weet hoe je voor je eigen energie zorgt.

Ervaring met energiewerk is absoluut niet vereist.

~ Verbinden

Verbinden met jezelf door middel van alle bovenstaande sessies maar ook door journalen en lummelen. Er is één vrije dag met alleen meditatie in de ochtend voor de liefhebber. Net zo belangrijk is de verbinding met de groep, we creëren met z'n allen een waardevolle sacred space.

Op een magische locatie, ver van doorgaande wegen, verscholen in het landschap aan de rand van de Morvan vindt dit retreat plaats op het idyllische landgoedje L'Huis Préau.----------- Deze retraite is geschikt voor alle leeftijden, mannen & vrouwen en ervaring met Yoga of energiewerk is niet vereist. 


Zaterdag 16 september inchecken vanaf 17 uur. Zaterdag 23 september uitchecken voor 10 uur. 
Reizen kan met de trein en ov of met de auto, ik maak een whatsapp groep aan voor als je wilt carpoolen.
Wel zo leuk!


Als je je wilt aanmelden dan graag onderstaand formulier VOLLEDIG invullen.
Na aanmelding ontvang je een mail van mij met boeking gegevens, algemene voorwaarden etc. 


Dit wordt magisch mooi!✨ Wees welkom!

Liefs Inge


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Maak een keuze: *
Week Retreat ~ Lichter Leven ~ Morvan Frankrijk
Voor + achternaam *
Adres
Telefoonnummer *
Contactpersoon in geval van nood, naam + telefoonnummer. Wat is je relatie met deze persoon?
Geboortedatum. Vieren we deze week feest? ;)
MM
/
DD
/
YYYY
Heb je al eens eerder een retraite gevolgd?
Heb je lichamelijke klachten? Is er iets dat de host moet weten om jou nog beter te kunnen ondersteunen.  Of ben je zwanger?
Clear selection
Je verklaart bij dezen in een goede lichamelijke conditie te verkeren  en je goed genoeg te voelen om deze retraite deel te nemen aan de meditatie, Yoga en andere rustige activiteiten. *
Required
Hoe heb je van dit retreat gehoord? *
Ik heb er zin in!
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy