Cum e școala mea?
Recomandăm completarea chestionarului de pe un computer, laptop sau tabletă cu ecran mare, deoarece pe telefon este posibil să nu vizualizați toate variantele de răspuns. Durata completării este de aproximativ 20 minute.

Răspunsurile sunt anonime. Cu toate acestea, pentru a permite analiza, vi se vor cere anumite informații cu privire la școala și clasa din care proveniți sau activați. Răspunsurile vor fi prelucrate în interes de cercetare și pentru calibrarea proiectelor și inițiativelor De-a Arhitectura și ale partenerilor instituționali interesați. Rezultatele sondajului vor fi prelucrate statistic, iar concluziile, din care niciunul dintre respondenți nu poate fi identificat, vor putea fi împărtășite la conferințe naționale și internaționale.

Vă invităm să citiți fiecare afirmație și să marcați răspunsul care descrie cel mai bine percepția dumneavoastră despre realitatea din clasa sau instituția de învățământ în care învățați sau activați. Pentru a vă asigura că ați ales varianta corectă, gândiți-vă care ar fi argumentele și dovezile pe care le puteți aduce în sprijinul alegerii făcute.

Nu există răspunsuri corecte sau greșite. Pe măsura completării, instrumentul vă poate oferi o imagine generală astfel încât să continuați sau să începeți să contribuiți la îmbunătățirea cadrului școlar.

Mulțumim!
Email *
Despre formular
Formularul de evaluare propus este adaptat după instrumente folosite de cercetări și analize precedente concentrate pe mediul școlar și infrastructura școlară (Tanner K.C., The influence of school architecture on academic achievement, Journal of Educational Administration, Vol.38, No.4, 2000; proiectul Rodawell - Centrul Româno-Danez pentru Starea de Bine a Copiilor https://rodawell.fpse.unibuc.ro; arh. Brîndușa Raluca Havași, coordonator De-a arhitectura Vest în cadrul tezei de doctorat "Arhitectura și copiii. Spațiul ca instrument în educație", elaborată în cadrul Facultății de Arhitectură și Urbanism din Timișoara - chestionarul online „Școala mea – împreună pentru o școală mai bună”, adaptat pe baza chestionarului pentru profesori din cadrul "School User Survey - Improving Learning Spaces Together - 2018", elaborat de OECD prin programul Learning Environments Evaluation Programme – LEEP), dar și chestionare aplicate anterior în cadrul proiectelor Școala mea de vis și De-a arhitectura în școala mea, derulate de elevi cu sprijinul asociației De-a Arhitectura.

Instrumentul este axat pe patru dimensiuni ale contextului fizic considerate de noi importante: Utilitatea, Siguranța, Atmosfera/calitățile spațiilor și Identitatea școlii, acestea completând/detaliind dimensiunea referitoare la Mediu de învățare dintre cele patru dimensiuni importante în starea de bine tratate de proiectul Rodawell: Interacțiune, Autonomie, Mediu de învățare și Incluziune.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy