Maak kennis met volleybal bij S.V. Loil
Zondagochtend 5 april 2020 organiseert volleybalvereniging S.V. Loil een gratis volleybal-clinic, voor jongens en meisjes van alle leeftijden, die geheel in het teken staat van kennismaken met deze geweldig leuke sport.

Door middel van handige tips, een demonstratiewedstrijd en leuke volleybal moves laten we je zien hoe je zelf kunt volleyballen en hoe leuk volleyballen is.

Heb je wel zin in een actieve ochtend, ben je een echte teamspeler en hou je van sport en gezelligheid?

Schrijf je hier in voor deze leuke volleybal-clinic:
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam deelnemer *
Leeftijd deelnemer *
Contactgegevens
Om contact op te kunnen nemen over de volleybal-clinic vragen we je hieronder e-mailadres en telefoonnummer van jou of die van je ouders of verzorgers op te geven.
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Plaats en tijd
De volleybal-clinic zal gehouden worden in de zomp van 11:00 tot 12:30. Op basis van de aanmeldingen kan het zijn dat bovenstaande tijden nog wijzigen. Je ontvangt zo snel mogelijk meer informatie over het precieze tijdstip en de locatie van de clinic.
Privacy
Bovenstaande gegevens zijn enkel inzichtelijke voor het bestuur van SV Loil en worden bewaard tot en met 05 juni 2020. Ze zullen gebruikt worden voor communicatie over de volleybal-clinic en éénmalig voor het versturen van een mail na de volleybal-clinic over volleyballen bij S.V. Loil.
Akkoord privacy voorwaarden *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy