Programozd be a jövődet - beszélgetés a Prezinél

Érdeklődsz az iránt, hogy milyen úton indulj el, ha egy menő tech cégnél szeretnél dolgozni a jövőben? Kacérkodsz a gondolattal, hogy az informatika világában építsd karriered? Kíváncsi vagy, hogy milyen folyamat vezet a középiskolától a szakmai sikerekig?

Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ ezen a beszélgetéssorozat első estéjén, amelyre olyan 16 és 18 év közötti lányok jelentkezését várjuk, akik jelenleg pályaválasztás előtt állnak.

Bemutatunk nektek pár technológiai területen dolgozó hölgyet, akik mesélnek arról, hogy milyen út vezetett a középiskolától az elismert pozícióig, mi inspirálta őket az úton és akik természetesen válaszolnak majd kérdéseitekre.

A beszélgetés résztvevői szakmájukban elismert nők, akik olyan tech cégek egyikénél dolgoznak mint például a Prezi, NNG, LogMeIn vagy éppen a Yahoo! És a munkaterületükön, nekünk lányoknak, példaképnek számítanak.

A beszélgetős est pontos dátuma és helyszíne:
2014. december 11., csütörtök 18.00-19.30 között
Prezi iroda, Budapest, Nagymező utca 54-56. (a Bajcsy-Nagymező sarok közelében)

A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérjük minél előbb küldd el nekünk a jelentkezésedet, amit legkésőbb december 10, szerda este 8-ig visszaigazolunk!

A jelentkezési határidő: december 10, szeda déli 12.00 óra.

A programon való részvétel ingyenes.

Köszönjük szépen az érdeklődésed és hamarosan találkozunk!