Örtoftabygdens julmarknad 2019
Lördagen den 7 december klockan 10.00 - 16.00 slår vi upp portarna till 2019 års julmarknad.

För att kunna erbjuda en så bra julmarknad som möjligt, både för er utställare och för besökare, börjar det bli hög tid att anmäla sig.

I år kommer julmarknaden att vara utomhus vid Örtofta folkets hus där ni utställare står under tak med skydd för snö/regn och blåst. Förutom ni utställare kommer det att finnas servering av fika och lättare lunch, julgransförsäljning, tävlingar, pyssel och annat kul.

Vi kommer att skylta ordentligt. Annonsera på Facebook och vår hemsida, www.ortoftabygden.se. Vi kommer att dela ut flygblad och sätta upp affischer. Gå gärna in och gilla vår sida "Örtoftabygdens byalag" på Facebook, vi har även skapat en grupp, Örtoftabygdens julmarknad, på Facebook där ni kan ställa frågor, lägga ut bilder på era utställningsobjekt och dialog med andra utställare. Bjud gärna in dina vänner till vårt evenemang.

Du kan också kontakta oss på julmarknad@ortoftabygden.se.

För 300 kr erbjuder vi ett bord som är 180 x 80 cm medan du som utställare tar med egen duk. Efter anmälan kommer vi att ta kontakt med er med betalningsinstruktioner.

Varmt välkomna med er anmälan!

/Örtoftabygdens byalag
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Namn: *
Företagsnamn:
Telefonnummer: *
Kort beskrivning av dina produkter: *
Övrigt:
Vi är en förening som inte har något vinstsyfte, men för att kunna göra vår marknad så bra som möjligt kommer vi att sälja lotter. Vi har valt att inte ta entré- eller parkingsavgift av besökarna så att de istället kan använda sina pengar för att handla av er utställare. Vi ber dig som utställare att skänka en vinst till lotteriet om du har möjlighet. Vi har inget krav på ett visst ekonomiskt värde utan är tacksamma för såväl stora som små gåvor. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy