Ässiä Hatusta -improvisaatioteatterin valintatilaisuus (ma 25.9. - 9.10., 3 krt)
Improvisaatioteatteri Ässiä Hatusta on palavasieluinen teatteriryhmä, joka suhtautuu improvisaatioon avoimin mielin ja tavoitteellisesti. Vaikka improvisaatioteatteri on käsikirjoittamatonta, hetkessä syntyvää teatteria, vaatii sen taitaminen harjoittelua. Harjoittelemmekin säännöllisesti kerran viikossa maanantaisin Normaalikoulun näyttämöllä tavoitteenamme järjestää vuosittain kaksi esityskautta.

Nyt etsimme Ässä-perheeseemme uusia lajiin sitoutuvia improajia! Haemme joukkoomme ensisijaisesti impronäyttelijöitä ja impromuusikoita, jotka ovat valmiita sitoutumaan säännölliseen harjoitteluun, ja aikanaan halukkaita osallistumaan esityskausiin. Aiempaa kokemusta improsta tai teatterista et välttämättä tarvitse. Jos koet kutsumusta improvisaation alati yllättävään maailmaan, ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 20.9. oheisella lomakkeella Ässien jäsenhakutreeneihin, jotka järjestetään kolmena perättäisenä maanantaina 25.9. - 9.10.2017 Jyväskylässä Normaalikoulun tiloissa ryhmämme harjoitteluaikana 17:30 - 20:00. Toivomme, että pystyt osallistumaan kaikkiin kolmeen tapaamiskertaan.

Jäsenhakuun otamme maksimissaan 20 kokelasta. Ilmoitamme jokaiselle ilmoittautuneelle henkilökohtaisesti, mahtuuko hän jäsenhakutilaisuuteen. Samassa viestissä on ensimmäistä tapaamiskertaa varten tarkemmat ohjeet.

Nimi *
Your answer
Email *
Your answer
GSM *
Your answer
Mihin valintakoepäiviin pääset ja aiot osallistua *
klo 17:30 - 20:00, Norssin yläkoulun näyttämö (liikuntasalin päädyssä)
Required
Haetko... *
Required
Jos soitat jotain soitinta, mitä soitinta soitat?
Your answer
Pidätkö lohesta?
Oletko kiinnostunut liittymään Improvisaatioteatteri Ässiä Hatusta -riveihin? *
Valitsemme improperheeseemme vain osan jäsenhakuun osallistuneista. Kaikki kurssikerroille osallistuneet eivät siis automaattisesti pääse improvisaatioteatterin jäseneksi, vaan kyseessä on valintatilaisuus. Huomioithan, että improvisaatioteatteriharrastus vaatii sitoutumista. Toisaalta improvisaatioteatterin harrastaminen ja ässäperhe antavat paljon. Ässäperhe on heterogeeninen: voit olla jo töissä, opiskella, viettää välivuotta, kasvattaa perhettä tai puuhata muuta. Kokemusta improvisaatioteatterista sinulla ei etukäteen tarvitse olla.
Sopiiko maanantait klo 17:30 - 20:00 pääsääntöisesti sinulle treeniajaksi? *
Kerro itsestäsi *
Kerro esimerkiksi teatteritaustastasi, improtaustastasi, mielikuvasi improsta, muusikkotaustasta, muusta elämässä oleellisesta ja mikä Ässissä kiinnostaa ja mitä toisit ryhmään. Sana on vapaa! Tähän voi improvisoidakin mitä itsestään haluaa meidän tietävän ja ottavan huomioon.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of University of Jyväskylä. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms