Фінансовий барометр - 2020
Аналітичне дослідження стану ділової активності малого бізнесу в Україні, з метою отримання даних для аналізу і прийняття рішень власникам та керівникам малого бізнесу.

Результатом дослідження буде створення аналітичних звітів, інфографіки, аналітичних статей та поширення їх серед опитаних власників та керівників, а також інших громадських організацій.

Політика конфіденційності. Дані анкет будуть поширюватись лише в узагальнених показниках. Дані про компанію та учасника дослідження залишатимуться конфіденційними.

Проект "Фінансовий барометр - 2020" реалізовується Громадською організацією "АНАЛІТИЧНО-ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЦЕНТР СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА" у партнерстві з бізнес-асоціацією ГО "Всеукраїнська асоціація керівників бізнесу".
1. Як, на Вашу думку, зміняться ціни на основні споживчі товари і послуги в найближчі 12 місяців? *
2.На Вашу думку, яким буде середній обмінний курс за 1 долар США через 12 місяців? *
3.Як, на Вашу думку, зміняться ціни на основні споживчі товари і послуги через три роки? *
4.На Вашу думку, яким буде середній обмінний курс за 1 долар США через три роки? *
5.Як ви думаєте/відчуваєте, наскільки змінилися ціни на споживчі товари та послуги за останні 12 місяців (або: у минулому, 2019 році)? Ваша відповідь *
6.Як ви думаєте/відчуваєте, наскільки змінилися ціни на споживчі товари та послуги за останні 12 місяців? *
7. Вкажіть Ваш статус у бізнесі: *
8. Чи входити Ви у бізнес-асоціації чи громадські об'єднання підприємців? *
9. Вкажіть Ваш емейл, на який надіслати результати. *
10. Вкажіть Ваш номер телефону: *
11. Вкажіть Ваше прізвище та ім'я: *
12. Шляхом підписання цього тексту, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» надаю згоду на обробку моїх особистих персональних даних, вказаних у даній анкеті за допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи бази персональних даних. Я підтверджую, що мною надано згоду на використання та обробку моїх персональних даних виключно з метою формування статистичної інформації щодо формування Фінансового барометру - 2020. Підтверджую, що мені повідомлено про мету збору персональних даних, та осіб, яким передаються дані. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy