Inschrijven Kamp 2019
Beste ouders, leden, sympathisanten, ...

Zoals elk jaar gaan we ook dit jaar weer op kamp van 12/07 t.e.m. 21/07!! 10 dagen vol plezier!
De nodige informatie over de valiezen, kampadres, bezoekdag (16/07), ... kan je terugvinden in onze vizier die we nog meegeven tijdens een van de laatste ronde's.

Sinds vorig jaar doen we onze inschrijvingen online. Niet getreurd, de leiding zal ook zoals andere jaren weer langskomen om alle vragen te beantwoorden! Ook de medische fiche zal nog schriftelijk ingevuld moeten worden.
De Welpkes en de Leeuwkes gaan dit jaar de laatste 5 dagen vanaf de bezoekdag op kamp, al de andere groepen gaan het volledige kamp mee!

De inschrijving is pas definitief als we het kampgeld hebben ontvangen. Dit bedrag kan je storten op volgende rekeningnummer: BE30 0882 6450 1211 met als omschrijving voornaam kind + naam kind + groep. Voor de Welpkes en de Leeuwkes bedraagt dit €60, voor alle andere groepen is dit €120. De oudste zoon betaalt dus altijd 120€, vanaf de tweede zoon die ook tien dagen mee op kamp gaat wordt dit 85€. Zo is dit ook voor de derde zoon die tien dagen meegaat maar voor hem is het echter 60€.

Indien er vragen zijn aarzel niet om ons te contacteren! We hopen er dit jaar samen met jullie ook weer een topkamp van te maken!!

KSA Sint-Andries Balen
Email address *
Naam kind *
Your answer
Voornaam kind *
Your answer
Groep *
Adres *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Telefoonnummer 2de persoon *
Your answer
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy