Anmälan till MARTHA LANDIN
Formuläret bekräftar att din anmälan kommer fram. Du är anmäld till kursen du valt. Vi kommer att kontakta dig inom kort efter det att vi tagit emot din anmälan.

Faktura kommer till din epost. Kolla i din skräppost om du inte fått någon. Är du osäker eller har frågor, mejla oss på info@bialitthundcenter.se
Email address *
Namn *
För och efternamn
Mobilnummer: *
Hundens namn: *
Hundens tilltalsnamn
Hundens ålder: *
Ras: *
Övrigt:
Om det finns något som du vill att vi ska veta
Betalningsvillkor: *
En anmälan till någon aktivitet hos Bialitt Hundcenter är bindande. Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss skriftligen (till info@bialitthundcenter.se) senast 14 dagar efter det att din anmälan är mottagen. Du har då rätt att återfå hela avgiften. Detta gäller dock INTE om du påbörjat kursen. Om du ångrar dig efter dessa 14 dagar är du skyldig att erlägga full avgift för kursen/utbildningen. Du måste själv kunna påvisa att vi nåtts av ditt meddelande att du inte kan/vill delta. Om hund eller förare skadas/insjuknar så att kursen måste avbrytas sker återbetalning av ej utnyttjade kurstillfällen efter att vi blivit meddelade skriftligt, mot uppvisande av veterinär- eller läkarintyg.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy