Inschrijving Chirojaar 2019-20
Hier kan u uw kind inschrijven voor het nieuwe chirojaar.
Opgelet de inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld (€35) op ons rekeningnummer: BE98 7343 4705 5093 (BIC: KREDBEBB) met vermelding van de naam van je kind(eren).

Wilt je kind graag eens komen proberen? Geen probleem! Je kan tot drie keer komen proberen. Daarna moeten we je wel vragen het lidgeld te betalen, anders ben je niet verzekerd. Vul wel alvast je gegevens in, dan hoef je op de startdag niet in de rij te staan.

Naam kind *
Voornaam kind *
Geslacht *
Required
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres *
E-mailadres ouder 1 *
E-mailadres ouder 2 (indien nodig)
Gsm-nummer ouder 1 *
Gsm-nummer ouder 2 (indien nodig)
Privacy
Uw persoonsgegevens en die van uw kind worden verwerkt door Chiro Hiperlie, Bierbeekstraat 97 a, 3360 Korbeek-Lo. Dat gebeurt in het kader van ons ledenbeheer, voor de organisatie van activiteiten, en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Meer info vindt u op http://www.chirohiperlie.be/praktische_info/privacyverklaring
Lid worden van Chiro Hiperlie betekent automatisch ook lid worden van Chirojeugd Vlaanderen. In het kader van ledenbeheer en verzekering geven wij identificatie- en contactgegevens door aan Chirojeugd-Vlaanderen vzw, Kipdorp 30, 2000 Antwerpen, info@chiro.be. Meer info vindt u op chiro.be/privacyverklaring.
Wilt u uw gegevens inzien, laten verbeteren of laten wissen, dan kunt u contact opnemen met de lokale groep of met Chirojeugd Vlaanderen via de vermelde contactgegevens. Uw inzagerecht uitoefenen kan ook via chiro.be/aanvraag-inzagerecht.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy