WINTERWANDELING 2021
Ten voordele van het buitenlands kamp naar Hongarije organiseren de VT's van 2004 op maandag 27 december een winterwandeling. Dit is de coronaproof versie van onze welgekende VT-dropping.
Deelname aan de winterwandeling kan tussen 18.30 uur en 21.30 uur.
De winterwandeling vertrekt van de kerststal in het Borgersteinpark. Ingang via de Schorsemolenstraat. Parkeren kan achter het kerkhof.
De winterwandeling is een tocht van ongeveer 8 à 9 kilometer. Onderweg kom je drie posten tegen: een post met warme chocomelk, een post met jenever/frisdrank en een post met verse soep. De warme chocomelk, jenever/frisdrank en soep zijn inclusief de kostprijs van 8 euro. De betaling gebeurt ter plaatse.
Je kan je inschrijven per groep van maximaal 10 personen. Wandelen met meer dan 10 personen is zeker mogelijk, dan schrijf je gewoon meerdere groepen in op hetzelfde uur in.
In de kerststal kan je voor (vanaf 17.00 uur) en na (tot 23.00 uur) je wandeling ook genieten van een kampvuurtje en een heerlijk drankje (jenever, frisdrank, bier, glühwein). De givers van onze scouts organiseren ook een winter BBQ, inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/sjeMFn2z5be7DfMu6.
:-)


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voornaam + Achternaam *
e-mailadres *
Ik wandel met een groep van ... personen *
Ik zou graag vertrekken om ... uur *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy