Ansökan till Projektgruppen för D-Dagen 2020
Super kul att du är taggad på att vara med i projekgruppen för D-DAGEN 2020!! 😃🤑💸

Projektgruppen för D-Dagen 2020 kommer bestå av ett härligt gäng på cirka 17 personer. Vi kommer tillsammans att arbeta med att anordna D-Dagen 2020, som är Nordens största IT arbetsmässa! Under D-Dagen 2019 deltog 81 företag och cirka 70 personer arbetade under mässan, vi siktar på att ha en lika stor mässa i år. Ett mega projekt!

En av de viktigaste grejerna med projektgruppen är att vi har det kul och roligt tillsammans! Som en del av projekgruppen kommer du att lära känna massa nya härliga personer.Praktisk information:

27/2 - 4/3:
Intervjuer sker här. Vi kommer maila dig med ett förslag på en tid för en 20 minuters intervju. Under intervjun kommer vi kunna lära känna varandra bättre. Intervjun är ett super bra tillfälle för dig att ta reda på vilken roll som skulle passa dig bäst i projektgruppen.

1/3: Anmälan stänger

8/3: Sista dagen för beslut
Vi kontaktar er senast denna dag med beslut om ni kommer med i projektgruppen.

22/3: Uppstart av projekgruppen
Första gången hela projekgruppen ses! Vi kommer göra något roligt tillsammans och kickstarta D-Dagen arbetet.

??/?:
Vi kommer ha teambuildings under våren för hela projektgruppen 🏖⛷🤩Vanliga frågor och svar:

- Kan man köra både projektgruppen och mottagningen samtidigt?

Ja! Det är super vanligt att folk kör både D-Dagen Projektgruppen och mottagningen samtidigt. D-Dagen arbetet lugnar ner sig under sommaren och börjar komma igång igen efter att de intensiva mottagningsveckorna är över.

- Om man inte vet vilken roll man vill ha kan man söka ändå?

Självklart! Intervjun är till för att vi ska få en bild av dig men även att du ska få en bild av de olika möjligheterna du har inom D-Dagen.

- Kan man söka flera roller?

Sök gärna flera roller! Du kommer även få möjlighet under intervjun att rangordna dina val ifall det är en roll som intresserar dig lite extra.

- Hur mycket tid kräver rollerna?

Det är väldigt olika mellan rollerna. Vissa roller kräver mycket tid på våren (sälj!), andra roller kräver inte så mycket tid på våren men mycket på hösten (t.ex. lounge). Vi berättar gärna mer på intervjun hur mycket tid varje roll tar.


Email address *
Namn *
Your answer
Telefonnummer *
För att kontakta dig angående intervjun
Your answer
Taggad på att joina projektgruppen, men vet inte vilken roll du är taggad på?
Se intervjun som ett tillfälle att ta reda på vilken roll som skulle passa dig bäst! Har du kanske en idé på någon roll som inte finns med? Ta i sånna fall upp det under 'Övrigt' nedan.
Your answer
Mässgruppen
Mässgruppen är den grupp som är mest ansvariga över själva D-Dagen mässan. De jobbar med att förbereda inför själva mässan och att styra på mässdagen! Bland annat så jobbar mässgruppen med att boka lokaler i Nymble, rekrytera personal som arbetar under D-Dagen, göra företagsplaceringar och ansvara för loungen under mässan.

MÄSSANSVARIG OCH PERSONALANSVARIG
Ansvarig för hela mässgruppen. Driver arbetet frammåt i mässgruppen. Anordnar möten, ser till att deadlines hålls. Under hösten är du ansvarig för att rekrytera all mässpersonal (företagsvärdar, task force, lounge värdar). Du kommer leda all mässpersonal under D-Dagen.

LOKALANSVARIG
Ansvarig för att boka lokaler, se till att lokal- och brandregler följs. Planerar var alla företag ska stå och hur alla möbler i Nymble ska flyttas undan och tillbaka innan och efter mässan.

LOGISTIKANSVARIG
Detta är personen som ansvarar för alla företagsleveranser under mässan. Ser till att alla leveranser kommer fram till Nymble och att alla företag hämtar sina paket dagen efter D-Dagen.

LOUNGEANSVARIG
Personen alla älskar! Ansvarar för loungen där frukost, lunch och fika serveras för all personal och företag. Leder alla loungevärdar. Ansvarar för att köpa in mat och fika.

Vilka roller är du intresserad av?
Säljgruppen
Utan säljgruppen blir det inget D-Dagen! Säljgruppen består av de som har mest företagskontakt av alla i projektgruppen. Arbetet i säljgruppen går ut på att se till att all information om D-Dagen når ut till alla företag. Dessutom är en viktig del att hjälpa företag som är osäkra på om de vill delta, med att förstå vad de får ut av vara med på D-Dagen.

SÄLJANSVARIG
Leder säljgruppens arbete och ansvarar för att strategiskt kontakta företag och övertala dem att delta på D-Dagen tillsammans med alla i säljgruppen. Det är också de som främst ansvarar för att sammanställa information från projektgruppen. Ansvarar för att driva säljgruppens arbete frammåt och se till att deadlines följs.

SÄLJARE (ca 3 st)
De personer som ansvarar för att kontakta och förklara för företag varför de ska vara med på D-Dagen. Jobbar mycket med att hålla kontakten med de representanter som finns på de olika företagen.
Vilka roller är du intresserad av?
PR-gruppen
Hur vill du att D-Dagen ska synas? PR-gruppen är mellanhanden mellan mässan och alla besökare, företag som studenter. Hur ditt arbete ser ut beror helt på vad du är intresserad av men allmänt för PR-gruppen är att du är med och brainstormar galna ideer att spendera en av de största budgetposterna (PR-budgeten!) på. Vill du arrangera ett colour run helt i cerise? Konfetti i varje entré? Affischera i tunnelbanan (lagligt såklart). D-Dagen pennor? Allt är möjligt! PR gruppen ansvarar för all marknadsföring för D-Dagen, internt, extern och på själva mässan. PR gruppen jobbar med saker som att designa material, införskaffa tryckmaterial, publicera saker om D-Dagen i diverse sociala medier och mycket mer.

PR ANSVARIG
Leder och organiserar arbetet i PR gruppen och hjälper till så att alla har det som de behöver. Ansvarar också för att koordinera samarbete med de andra grupperna och sammanställa det marknadsföringsmaterial som inkommer från företagen.

WEBBANSVARIG
Ansvarar för att uppdatera och utveckla D-Dagens hemsida (ddagen.se). Kommer arbeta med att utveckla nya features åt D-Dagen för att skapa mervärde för studenter; till exempel att förbättra den digitaliserade mässkartan för D-Dagen och att utveckla bättre interna system för säljgruppen. Detta är några exempel och har man andra ideér man vill driva är det superkul och uppskattat!

ART DIRECTOR
Den här rollen arbetar med att designa material för marknadsföring av D-Dagen och skapa katalogen samt kartan för mässan. Några exempel på vad förra årets AD gjorde var att, skapa D-Dagen märke, stickers, profilkläder, gnuggtatueringar, snapchatfilter och vattenflaskor. Jobbar också med att vidareutveckla D-Dagens grafiska profil och att skapa material för att användas kommande år.

SPONSOR- OCH TRYCKERIANSVARIG
Ansvarar för att hitta sponsrings möjligheter, t.ex, företag har sina logotyper på goodiebags emot $$$ och bättre goodiebag innehåll. Få klädföretag att sponsra projektgruppen med kostymer 😍. Är ansvarig för att införskaffa tryckt marknadsföringsmaterial som tröjor, posters, fysisk karta och banderoller. Ta fram offerter från tryckeriföretagen och se till att allt tryck material levereras i tid.

SOCIALAMEDIEANSVARIG
Ansvarar för att marknadsföra D-Dagen i sociala medier och komma på det marknadsföringsmaterial som publiceras åt D-Dagen. Har huvudansvaret när det kommer till att ta fram information till hemsidan. Kan komma att göra lätt grafiskt arbete för sociala medier beroende på hur samarbetet med art director ser ut. Du kommer ansvara för att använda sociala medier informativt (informera om event, D-Dagen, goodiebags och etc) och dokumenterande ( projektgruppens arbete, milstolpar och etc)!
Vilka roller är du intresserad av?
Festgruppen
Gillar du att arrangera och planera fester, party, fiesta, mingel eller middagar? Festgruppen ansvarar för massor alla sådanna event.

FESTANSVARIG (ca 2 stycken)
Är ansvarig för att organisera teambuildings, mingel, D-Dagensittningen och tackfesten för all personal. Att se till att folk har kul är kul men kräver också ordentlig planering och förberedelse. Det är underbart att se intiativ och driv hos festansvarig. Du får gärna pusha alla fester till nästa nivå, så att de blir så bra för alla studenter och företag. Allt från plats, upplägg och upplevelse är festgruppen ansvariga för.
Vilka roller är du intresserad av?
Ekonomigruppen
Super duper viktig roll! Det här är gruppen som arbetar med D-Dagens ekonomiska arbete. D-Dagen omsätter cirka 2 miljoner kronor, mycket pengar som flyttas runt 💰💰🤑🚁


EKONOMIANSVARIG
Den person som ansvarar för att D-Dagen inte bryter mot några skattelagar! Sysslar med att kontinuerligt bokföra D-Dagens arbete, utforma budgeten och skicka ut fakturorna till alla företag som deltagit.
Vilka roller är du intresserad av?
Förberedande intervjufrågor
Några frågor för att du ska tänka igenom vad du vill, och för att vi ska få mer underlag inför intervjun med dig.

Frågorna är inte obligatoriska men vi uppskattar om du svarar på dem 💜
Ifall du valt en roll eller flera roller, vad tror du rollen/rollerna innebär?
Your answer
Har du någon idé kring något du vill förbättra med D-Dagen?
Your answer
Varför söker du projektgruppen? Varför ska vi välja dig?
Your answer
Övriga frågor:
Har du någon fråga eller fundering inför intervjun?
Tex "Vilka kakor som serveras?"
Your answer
GDPR *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy