Такмичење "Домаћинство које су ласте изабрале"
ПРАВИЛА ТАКМИЧЕЊА

1. Такмичење "Домаћинство које су ласте изабрале" је организовано од стране Друштва за заштиту и проучавање птица Србије (ДЗППС) у оквиру програма „Пролеће уживо”, уз подршку Mad Head Games.

2. Да би учествовали на такмичењу, учесници морају да ове године поседују најмање једно или више заузетих гнезда сеоских ласта на свом домаћинству.

3. Победници предходних такмичења "Домаћинство које су ласте изабрале" немају право учешћа.

4. Награђује се домаћинство са подручја Републике Србије које буде имало највећи број заузетих гнезда сеоских ласта. Под домаћинством се сматрају објекти у власништву једне породице или пољопривредног газдинства, а не објекти задруга, великих пољопривредних комбината и других предузећа. Сваки учесник може кандидовати само једно домаћинство. У случају да постоје два или више домаћинства са истим бројем активних гнезда, награда ће се равномерно поделити.

5. Учесници морају да пријаве стваран број активних гнезда сеоских ласта. По избору, а пре проглашења победника, жири ће проверити веродостојност броја гнезда која је учесник пријавио.

6. Трајање и датум затварања такмичења: број гнезда мора бити достављен до 17. јуна 2018. до 20:00 часова.

7. Пријављивање се врши путем птијавног формулара до којег долазите кликом на "СЛЕДЕЋЕ" на дну ове странице.

8. Награда: 1.000 кг (1 тона) кукуруза. Организатор задржава право да замени награду за другу у истој вредности уколико он сматра да је потребно.

9. Жири се састоји од следећих чланова:.
- Слободан Кнежевић – Друштва за заштиту и проучавање птица Србије
- Ненад Томић – Mad Head Games
- Марко Цвијановић – Рурални центар "Сова"

10. Одлуке жирија су коначне и у току процеса жирирања неће бити комуникације, као ни образлагања одлука жирија. Организатори такмичења задржавају право да замене особе у жирију или именују додатне уколико они сматрају да је то потребно.

11. Коначни резултати такмичења биће објављени на страници www.pticesrbije.rs до 22. јуна 2018. и у средствима јавног информисања. Победници конкурса ће бити обавештени о наградама у посебном имејлу или телефонским позивом од стране Друштва за заштиту и проучавање птица Србије.

12. Учешће на такмичењу значи да сте сагласни да Друштво за заштиту и проучавање птица Србије може користити ваше личне податке (име и презиме, адресу становања, контакт телефон и имејл).

13. Из такмичења се изузимају запослени у Друштву за заштиту и проучавање птица Србије и Mad Head Games, као и сродници запослених.

Све додатне информације можте добити слањем упита на имејл sekretar@pticesrbije.rs и ebwserbia@gmail.com, или позивом на телефон 021/631-83-43 и 011/334-39-02.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy