Апликација за CALU 5
Генерални прашања. Следат поконкретни прашања за позицијата за која се аплицира.
Име и презиме *
Факултет
E-mail контакт *
Телефон
Година на студии *
Дали си член на ЕЕСТЕК? *
Наведете доколку имате некои специфични преференци во однос на оброците:
Аплицирам за *
Име на тим со кој што ќе аплицирате (доколку постои)
Поставете го вашето CV *
Required
Со притискање на копчето Next се согласувате вашите податоци да бидат обработени од страна наорганизаторите, ко-организаторите и партнерите на настанот.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service