Formë aplikimi
PUNËTORIA PËR PËRDORIMIN E MJETEVE AUDIOVIZUELE NË MËSIMDHËNIE

DokuFest po organizon punëtorinë virtuale me mësimdhënës të cilët ligjërojnë nga fushat e kurrikulës: Gjuhë dhe Komunikim, Art, Shoqëria dhe Mjedisi dhe Jeta dhe Puna, si pjesë e shkallëve kurrikulare 5 dhe 6 (klasat X-XII). Të gjithë këta mësimdhënës inkurajohen që të bëhen pjesë e punëtorive virtuale, të cilat priten të mbahen përgjatë muajit nëntor.
Emri dhe Mbiemri *
Data e lindjes: *
MM
/
DD
/
YYYY
Email adresa: *
Adresa e banimit *
Numri i telefonit *
Llogaria në rrjet social (Facebook, Twitter, Instagram) *
Jeni mësimdhënës i lëndës: *
Emri i Shkollës dhe Komuna *
Qe sa vite punoni si mësimdhënës? *
A përdorni mjete audiovizuele në mësimdhënie? Nëse po, cilat janë ato? *
A mendoni që përdorimi i mjeteve audiovizuele duhet të jetë më tepër prezent në mësimdhënie? *
Cili është motivi juaj për të qenë pjesë e kësaj punëtorie? *
Ku keni dëgjuar për këtë thirrje? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Dokufest. Report Abuse