Nominalizare cadre didactice - Gala Profesorului Bologna 2021
Anul 2021 este marcat de indicele schimbării și al adaptării sub toate circumstanțele!

Învățământul universitar românesc a fost pus în fața unei mari provocări, pe care o poate depăși doar cu un efort comun al tuturor celor implicați! În același timp, studenții și-au reconfigurat așteptările față de cadrele didactice!

Profesorul a devenit studentul unei lumi noi, digitale. Ajutându-ne reciproc, am asigurat continuitatea educației în perioada pandemiei.

Sub aceste premise, anul acesta încercăm să găsim Profii Tari care și-au menținut optimismul și entuziasmul de a preda și în mediul online, pentru a-i premia în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Galei Profesorului Bologna!

Distincția oferită de noi în acest an este una specială, cea de „Prof E-Tare”.

Ce este un Prof E-Tare? Este cel care a reușit în întregul context pandemic să utilizeze tehnologia pentru a asigura un învățământ interactiv și cu adevărat centrat pe student, să folosească platforme diferențiate în funcție de modul de lucru și să organizeze în condiții optime și obiective modalitatea de desfășurare a evaluării.

Acum ai ocazia să-ți arăți recunoștința față de acesta. Orice cadru didactic care va aduna cel puțin trei nominalizări din partea studenților va avea șansa, în urma evaluărilor, să primească distincția de „Prof E-Tare”, oferită cadrelor didactice de către studenți în semn de recunoștință și gratitudine pentru întregul efort depus în perioada de predare și învățare online.

Datele cu caracter personal înscrise în acest formular vor fi colectate și utilizate în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 (GDPR), doar pentru nominalizarea profesorilor în cadrul proiectului și eventuale clarificări conexe acestuia.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Am înțeles și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal din acest formular în vederea nominalizării profesorului în cadrul proiectului „Gala Profesorului Bologna”. *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ANOSR. Report Abuse