Chestionar data.gov.ro
Datele deschise reprezintă o resursă importantă ce poate fi utilizată pentru dezvoltarea de noi aplicații, îmbunătățirea produselor și serviciilor existente și contribuie la o mai bună fundamentare a proceselor decizionale. Prin acest chestionar, urmărim să colectăm feedback din partea comunității, în vederea îmbunătățirii funcționalităților portalului național de date deschise, a numărului și calității datelor publicate, precum și a interacțiunii dintre instituții și re-utilizatori.
Mențiune: Toate întrebările sunt opționale. Puteți răspunde doar la unele dintre acestea, în funcție de experiența dumneavoastră.
Vă mulțumim pentru cooperare și contribuție. Echipa data.gov.ro
1.1 Prenume Nume*
Your answer
1.2 E-mail*
Your answer
1.3 Doriți să fiți contactat pe viitor de echipa data.gov.ro pentru informări legate de subiectul datelor deschise (consultări publice, webinarii, hackathoane, conferințe etc.)?
1.4 În ce calitate vizitați portalul data.gov.ro?
1.5 Denumirea organizației (dacă este cazul)
Your answer
1.6 Cât de des vizitați portalul data.gov.ro?
* Datele cu caracter personal (nume, email) colectate în cadrul acestui chestionar vor fi utilizate exclusiv pentru scopul menționat, în baza acordului respondenților, cu respectarea prevederilor legale în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service