Inbjudan till Klintens Båtklubbs 90års fest!
I år fyller Klintens Båtklubb 90 år! Detta måste naturligtvis firas med en stor jubileumsfest! Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med och fira klubben tillsammans! :)

Festen kommer äga rum nere vid klubben den 2a september. Klubben har anlitat en firma som kommer ordna med ett ordentligt tält och catering vilket gör att vi står rustade inför alla väderförhållanden denna sensommarkväll. 

För att vi ska kunna dimensionera för så många som möjligt så önskar vi att ni anmäler er till jubileumsfesten via följande enkät.

Klubben bekostar jubileumsfesten genom vår jubileumsfond, men utöver det kommer klubben ta ut en anmälningsavgift/kuvertavgift på 250 kr/person. Vi önskar att du inkommer med din anmälan snarast, men allra senast 30 juni.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Partytältet från 80-års jubileumsfesten 2013.
Vill du vara med och fira Klintens Båtklubb 2 september?
Clear selection
Hur många personer vill du anmäla?
Clear selection
Var god ange namnet på de du anmäler:
Anmälan sker genom betalning av anmälningsavgiften á 250 kr/person till Klintens Båtklubbs BankGiro-nummer (5746-6922) utan dröjsmål. (Var god ange ditt namn i meddelanderaden på inbetalningen). 
Är du intresserad av att hjälpa till med förberedelserna inför jubileumsfesten och vara en del av klubbens "festkommitté" för att skapa en fest värd att minnas?
Clear selection
Vi vill kunna fylla kvällen med spännande anekdoter från åren som gått. Har du något spännande som du vill dela med dig av? Historia, fina bilder, eller båtar som förgyllt vår klubb under åren? Eller har du någon annan typ av underhållning så får du mer än gärna skriva i fritextsvaret nedan, alternativt skriva direkt till ellen.cowan.se@gmail.com eller någon annan i styrelsen.
Självklart vill vi kunna njuta och dansa till fin musik. Känner du några musiker eller en bra DJ som ni kan rekommendera?
Bryggdans när svensk sommar är som allra bäst! 
Bryggdans när svensk sommar är som allra bäst!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy