Aanmeldingsformulier NTC de Prater
Met dit formulier geeft ondergetekende zijn/haar zoon of dochter op voor het Nederlands onderwijs bij NTC De Prater en bevestigt derhalve lid te worden van de Vereniging Nederlandse Taal en Cultuur Steunpunt Wenen.

Het schoolgeld per leerling volgens de jaarkalender (zie www.ntcdeprater.com) bedraagt:
• € 629 voor groep 1 tot en met 8.
• € 880 voor het voorgezet onderwijs
• Aanmelding/inschrijving (inclusief evt. intakegesprek met leerkracht of directie) bedraagt € 30.

Bij de berekening van het schoolgeld is rekening gehouden met de verwachte NOB-subsidie van Euro 236 voor alle EU-kinderen die zich aangemeld hebben voor 1 oktober 2020. Het schoolgeld voor kinderen die niet aan deze voorwaarden voldoen, zal helaas aangepast moeten worden.

Met het verzenden van dit formulier geef ik aan dat de gegevens op dit formulier naar waarheid zijn ingevuld en verklaar ik hierbij dat:
• ik kennis heb genomen van de schoolgids;
• ik ervan op de hoogte ben dat NTC De Prater twee keer per schooljaar in groep 2 t/m 8 de Cito-toets afneemt en dat mijn kind verplicht is deze in te halen (€25 per uur), wanneer hij/zij op de toetsdag afwezig is. (Dit bedrag zal niet meer zijn dan €50.)

Wij verzoeken het onderstaande formulier in te vullen voor minimaal 1 tot maximaal 4 kinderen. Daarom zijn de velden voor het eerste kind allemaal verplicht. Wanneer u meerdere kinderen wilt aanmelden, dan ontvangen wij ook graag alle informatie voor de volgende kinderen.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy