Systemutvecklare >= 5 års erfarenhet
Är du redo för chansen att bli allokerad till vår utvecklar-heap?

Inför en spännande höst och vinter söker vi nu dig som är en passionerad och nyfiken utvecklare som älskar programmering och vill jobba i en kreativ och utvecklarvänlig miljö. På WooCode lägger vi stort vikt på bästa möjliga arbetsmiljö för dig som systemutvecklare. Du får ett eget kontor och möjligheten att själv välja delar av din setup. Vi erbjuder flertalet fina förmåner, bl.a. en av marknadens bästa pensions- och sjukvårdsförsäkringar.

Framför allt blir du en del av en härlig gemenskap på ett företag som andas och lever teknik. Vi är ett gott gäng som har kul tillsammans i en skön och avslappnad miljö. På WooCode anordnar vi flertalet evenemang under året för dig och dina teknikintresserade vänner.

Vi befinner oss i en expansiv fas med nya uppdrag och nya projekt. Idag har vi långsiktiga goda samarbeten med namnkunniga kunder, såsom bl.a. Blåkläder, ICA, Eton, Pulsen och Rudholm Group. I och med att WooCode ständigt utvecklas, finns det goda möjligheter att växa med sin roll och utvecklas inom organisationen.

Hos oss blir du en del av ett team som tillsammans jobbar för att skapa den bästa lösningen för våra kunder. Vi på WooCode tror på frihet under ansvar. Du får själv ansvaret att planera och lägga upp din egen arbetsvecka, utifrån förutsättningarna inom ditt team och kundens krav på tillgänglighet.

Vi söker dig som har jobbat minst fem år som systemutvecklare. Du ska vara en hungrig utvecklare med stort teknikintresse. Du ska älska programmering och hela tiden vilja lära dig nya saker. Du ska vara självgående och kunna sätta dig in i dina projekt ur ett användar- och kundperspektiv. Du är ödmjuk, stolt över ditt yrke och har en stor förståelse för kunden och dess behov. Du behandlar din kodbas och dina projekt med kärlek och omtanke. Det är bra om du känner dig bekväm med webb-tekniker i allmänhet.

Som person är du positiv och sympatisk. Du gillar att vara med i diskussioner och att visa delaktighet i ditt team. Du har en analytisk förmåga och drivs av att navigera i komplexa frågor, är medveten om nyttan med tidsestimat och har en förståelse för objektorienterad programmering. Det är viktigt att du har en inre drivkraft, är resultatorienterad och villig att ta egna initiativ.

Har du dessutom teamledarambitioner? Strålande!

Meriterande erfarenheter:
- .NET
- Java
- JavaScript
- Utvecklar både i front-end och back-end
- Utbildning inom data/IT

Låter detta spännande? Kul!

Ansökan är enkel. Fyll i fälten nedan, så återkopplar vi till dig!

Vi behöver din ansökan senast 2018-09-15

Namn *
Your answer
E-post *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of WooCode. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms