Infrastructura pentru biciclete - informare, consultare, participare
Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și asociația OPTAR (Organizația pentru Promovarea Transportului Alternativ în România) au semnat un Protocol de Colaborare în scopul realizării unui ghid metodologic de reglementare a proiectării, execuției, utilizării și mentenanței lucrărilor de infrastructură pentru biciclete ca parte integrantă din procesul de dezvoltare durabilă în România, document care va fi promovat prin ordin al ministrului dezvoltării regionale și administrației publice.

Orasul in care locuiti *
Your answer
Lasati adresa e-mail daca doriti sa participati la intalnirile care vor avea loc in orasul dumneavoastra
Your answer
Lasati adresa e-mail daca doriti sa primiti mesaje despre activitatile ce urmeaza sa se desfasoare sau despre rezultatele activitatilor desfasurate
Your answer
Lasati adresa e-mail daca doriti sa va implicati voluntar in activitatile pe care le desfasuram
Nu toate persoanele care se vor inscrie vor fi contactate. Vom solicita ajutorul doar daca vom avea nevoie de el. Va multumim pentru implicare!
Your answer
Ce pregatire aveti? (pentru voluntari)
Daca ati completat campul de mai sus, va rugam sa lasati aici cateva cuvinte despre dumneavoastra. Vrem sa stim cum ne-ati putea ajuta, in cazul in care avem nevoie de ajutor. Va multumim pentru implicare!
Your answer
Lasati adresa e-mail daca doriti sa contribuiti in calitate de expert (infrastructura, siguranta rutiera, juridic, IT, grafician, etc)
Your answer
In ce domeniu aveti expertiza?
Your answer
Numele si prenumele *
Your answer
Telefon *
Your answer
Aveti un mesaj pentru noi?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service