SUHANJ! Alapítvány, Legyél te is Suhangyal!
Kedves Barátunk!

Köszöntünk a SUHANJ! Alapítvány adománygyűjtő futók számára létrehozott jelentkezési felületén. Ismerkedj meg a tevékenységünkkel! És ha egyet értesz a céljainkkal, ajánld a SUHANJ! Alapítvány céljaira valamelyik közelgő sportteljesítményedet.

++++ MI AZ A SUHANJ! ALAPÍTVÁNY?

Erről talán a bemutatkozó videónk mond el a legtöbbet: https://vimeo.com/165333047

A SUHANJ! Alapítvány non-profit, közhasznú szervezet, 2010 óta osztjuk meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal: futó- és úszóedzéseket szervezünk, versenyeken kísérjük őket. A közösség tagjai csak a tavalyi évben 14 182 kilométert futottak, illetve tettek meg handbike-ban ülve, miközben az alapítvány 351 órányi úszóedzést és vízi fejlesztést is biztosított a számukra. 2016 nyarán közösségi összefogással nyitottuk meg az ország első és egyetlen integratív, látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentes, épek számára is nyitott edzőtermét a SUHANJ! Fitness-t. A nyitás óta 70 ezernél is több vendégbelépést regisztráltunk itt! 2017-ben elnyertük a hazai segítő szakma legnagyobb presztízsű elismerését, a Civil Díjat a "Legnagyobb hatású civil projekt" kategóriában. Ezt 2018-ban újabb Civil Díj követte. Segítő munkánk iránt hatalmas az igény.

Alapítványunk nem fogad el állami támogatást, tevékenységünket kizárólag magánszemélyek és vállalatok adományaiból fejlesztjük. Célunk, hogy napról napra több fogyatékkal élő társunkkal oszthassuk meg a mozgás örömét. Ehhez segítenek minket hozzá az adománygyűjtő futóközösségünk tagjai, a Suhangyalok.

++++ MIT CSINÁL EGY ADOMÁNYGYŰJTŐ FUTÓ?

A SUHANJ! Alapítvány adománygyűjtő futóközösségének a tagjai, a Suhangyalok egy-egy futóverseny, kerékpáros vagy triatlon esemény teljesítésével gyűjtenek adományokat. A megtett kilométereiket jelképes örökbefogadásra kínálják a barátaik, ismerőseik, munkatársaik számára, akik tetszőleges értékű támogatást tudnak felajánlani a gyűjtéseikre. Minden vállalást tevő egyéni sportoló vagy váltócsapat számára saját adománygyűjtő aloldalt hozunk létre a www.suhangyalok.hu oldalon, ahol jellemzően a versenyüket megelőző 4-6 hétben gyűjtik a felajánlásokat. 320 Suhangyalunk az elmúlt 6 évben több mint 33 millió forintnyi adományt „sportolt össze” a SUHANJ! Alapítvány céljaira.

A sportolóink visszajelzései szerint az adománygyűjtő akciók rengeteg örömöt és előre nem várt sikerélményt kínálnak. A legtöbben meglepődnek, hogy milyen sok segíteni akaró ember van a környezetükben és áll melléjük egy-egy kiküldött levél, személyes beszélgetés vagy facebook-post hatására.

Itt egy példa: http://suhangyalok.hu/suhangyal/192/andor-csilla-jotekonysagi-felmaratonja

++++ SUHANJ VELÜNK TE IS! AJÁNLD EGY KÖZELGŐ VERSENYEDET JÓTÉKONY CÉLRA!

Közösségünk most elsősorban a szeptember 8-i WizzAir Félmaraton, illetve a szeptember 28-29-i Spar Budapest Maratoni hétvége apropóján keres újabb Suhangyalokat, akik egyénileg vagy váltóban teljesítenének kisebb-nagyobb távokat a SUHANJ! színeiben adománygyűjtő futóként.

++++ MIT KÍNÁLUNK NEKED A SEGÍTŐ KÜLDETÉSED SIKERES TELJESÍTÉSÉHEZ?

Az adománygyűjtésben és a versenyre való felkészülésben egyaránt segítünk neked. Bízhatsz bennünk, tudjuk, miről beszélünk. 2018-ban a "Legjobb Adománygyűjtő Akció" díjat ítélte nekünk a Civil Díj zsűrije.

● A versenyeden egy Suhangyalok és SUHANJ! logóval ellátott speciális futómezt viselhetsz, aminek megszámlálhatatlanul extra szurkolót és jókívánságot köszönhetsz majd a mezőnyből és a nézők közül.
● Személyre szóló adománygyűjtő oldalt készítünk neked a www.suhangyalok.hu oldalon, ahol a barátaid, ismerőseid egy egyszerű online tranzakcióval tudnak támogatással hozzájárulni a célkitűzésedhez - egyúttal biztató üzeneteket, jókívánságokat is írhatnak az oldaladra.
● Jelentkezésed kitöltése után adománygyűjtési kisokost, mintaleveleket és postok-at küldünk, és személyes tanácsadással is segítünk neked az ismerőseid, munkatársaid megszólításában.
● Futóedzéseinken is várunk téged kedden este és szombaton délelőtt a Margitszigeten, ahol megismerkedhetsz a SUHANJ! mozgalom fogyatékkal élő és ép futóival is, valamint edzés-módszertani segítséget is kaphatsz.
● 5 alkalmas ingyenes bérletet adunk neked az ország első akadálymentes, integratív edzőtermébe, a SUHANJ! Fitness-be, ahol fogyatékkal élő és ép sportbarátok együtt mozognak a hét minden napján (1136 Budapest, Tátra utca 6., www.suhanjfitness.hu)

++++ EGYÉNI FUTÓK, BARÁTI TÁRSASÁGOK, VÁLTÓ CSAPATOK ÉS CÉGES KÖZÖSSÉGEK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!

● A sportág és a táv mondhatni, lényegtelen. Akár egyedül, akár váltóban, akár itthon, akár külföldön futsz, és van kedved egy jó ügyért tenni mindezt, suhanj értünk! A legtöbb futónk maratoni és félmaratoni versenyzők közül, illetve váltócsapatok tagjaiból kerül ki. Persze lehetsz kezdő futó vagy ultramaratonista, túrakerékpáros vagy triatlonista is. Csak rajtad áll a kihívás formája.
● Akkor is ajánljuk magunkat, ha vállalati csapat indításában gondolkoztok. Szívesen küldünk információs anyagokat, amiből többi munkatársad is megismerheti a Suhangyalok programot. A jótékonysági futás csapatépítésnek sem utolsó, és kiváló alkalom az üzleti partnerek megszólítására is. Ebben is segítünk nektek.

++++ MI TÖRTÉNIK A JELENTKEZÉSED UTÁN?

1, Felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk a versenyedről, illetve az adománygyűjtési célodról. (Általában 80-100 ezer forint körüli célkitűzést szoktunk javasolni.)
2, Egy 15 oldalas, színes-szagos felkészítő anyagot küldünk, a SUHANJ! megismeréséhez és a gyűjtésed megtervezéséhez. Ha szeretnéd, személyesen is egyeztetünk róla.
3, Kérni fogunk egy fényképet és egy rövid bemutatkozó szöveget, amit a személyes adománygyűjtő oldaladon helyezhetünk el. Ezt követően már indulhat is a gyűjtésed, amire célszerű 4-6 hetet szánnod.
4, Ezalatt a 4-6 hét alatt folyamatosan kommunikálnod kell a jótékonysági célodról. A néhány naponta közzétett facebook post-okon kívül, időnként e-maileket írsz majd a vidéki rokonoknak, vagy régi iskolatársaknak is. Vannak olyan sportolóink is, akik egy hangulatos jótékonysági kertipartival vagy egy munkahelyi sütivásárral is kiegészítik az összegyűjtött támogatásokat. Ezeket a te fantáziádra bízzuk, de ha kéred, néhány ötlettel is szívesen ellátunk.
5, Büszkén teljesíted a versenyt a SUHANJ!-os mezedben. Rengeteg emlékkel gazdagodsz és azt követően nagy örömmel mondasz köszönetet minden támogatónak, aki melléd állt az akciód során.
6, Utólag akár a SUHANJ! önkéntescsapatába is bekapcsolódhatsz és a következő alkalmak egyikével látássérült és kerekesszékes sportolók kísérőjeként is erősítheted a csapatunkat.

++++ KAPCSOLAT

Örömmel állunk a rendelkezésedre bármilyen kérdés esetén. Az alábbi jelentkezési lap kitöltése természetesen még nem jelent 1000%-os elköteleződést az irányunkba. Mégis arra kérünk, hogy csak akkor jelentkezz a programunkra, ha eltökélt vagy, hogy velünk együtt előre mozdítsd a fogyatékkal élő társaink életét és úgy érzed, ezért hajlandó lennél néhány ismerősödet is közös segítségnyújtásra kérni.

A programunkról többet megtudhatsz itt:
www.suhangyalok.hu, illetve
Nagygyörgy András: +3620-397-5056, nagygyorgy.andras@suhanj.hu
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Neved *
E-mail címed *
Telefonszámod *
Lakóhelyed (település)
Foglalkozásod, szakmád?
Pólóméreted
Clear selection
Születési éved
Milyen szerepet tölt be a sportolás az életedben? Sportágak? Rendszeresség? Eddigi legkomolyabb sportteljesítményed? *
Van-e olyan sportesemény, aminek a teljesítése kapcsán szívesen vállalnál Suhangyal küldetést? *
Required
Egyéni teljesítőként vagy váltókategóriában teljesítenéd a kihívást? *
Amennyiben csapattársakkal közösen gyűjtenél nekünk adományokat, kérjük, írd ide az ő nevüket is, hogy össze tudjuk kapcsolni a jelentkezéseiteket.
Felmérted, hogy Suhangyalként arra kérünk téged, hogy terjeszd a hírünket az ismeretségi körünkben és pénzadományokat kérjél a barátaidtól egy jó ügyre? Szívesen megteszed ezt? *
Suhangyal-ként senkitől nem fogadhatsz el és továbbíthatsz készpénz-adományokat a SUHANJ! Alapítvány számára. Csak így tudjuk garantálni az adományozási folyamat átláthatóságát. A támogatóid minden felajánlást közvetlenül a SUHANJ! Alapítványhoz fizetik be online bankkártyás adományozás vagy banki átutalás formájában.
Clear selection
Önkénteskedtél-e már korábban valamilyen szervezetnél? Esetleg voltál már adománygyűjtő futó is? Melyiknél és milyen formában?
Hallottál már korábban a SUHANJ! Alapítványról? Van olyan ismerősöd, aki sportolt velünk vagy az önkéntesünk volt? Vagy esetleg versenyeken láttál minket? Esetleg a médiában?
Szeretnél a jövőben közvetlenül is értesülni a SUHANJ! programjairól? Hozzájárulsz, hogy a jövőben rendszeresen hírlevélben tájékoztassunk az alapítvány eseményeiről, akcióiról? *
Üzensz, javasolsz-e nekünk bármit a személyes beszélgetésünkig?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy