Kaikkien merikaupunki -tapahtumahanke
Tällä lomakkeella voit lähettää ehdotuksesi Kaikkien merikaupunki -hankkeen tapahtumaksi. Otathan tiedot itsellesi talteen, lomakkeesta ei tule sinulle automaattisesti kopiota.

Kevään haku
hakuaika 16.1.-31.3.2019
tapahtumat touteutetaan touko- ja kesäkuussa

Syksyn haku
hakuaika 1.7.-15.8.2019
tapahtumat toteutetaan syys- ja lokakuussa

Millaisia tapahtumia voi ehdottaa?

Tapahtumien teemana on kaanali ja Rauman sekä raumalaisten yhteys merelle. Tapahtuman sisältö voi olla juuri sitä, mitä sinä haluaisit tehdä ja kokea! Onko se vaikka kanaalinvarren siivoustalkoot, puistojoogaa rannalla, meriaiheisen luentoillan järjestäminen, perheiden piknik Merimuseonmäellä, sukututkimuspäivä merenkulkijoiden jälkeläisille - olemme avoimia kaikenlaisille ehdotuksille.

Tapahtumaraati valitsee ehdotuksista toteutettavat tapahtumat. Valitut tapahtumat saavat toteuttamiseen rahoitusta sekä tapahtumatuottajan kummikseen, tukemaan tapahtuman järjestelyissä. Rahoitus voi kattaa tapahtuman järjestelyt joko kokonaan tai osittain, riippuen kustannusten suuruudesta sekä ehdottajan resursseista. Tässä vaiheessa ei tarvitse tietää kaikkia yksityiskohtia, niitä voidaan hioa yhdessä merimuseon kanssa. Ajatus on tärkein.

Kuka voi ehdottaa?

Kuka tahansa! Yksityishenkilö, yhdistys, kaveriporukka tai yritys. Ehdotuksessa tulee olla aina ehdotuksen jättäjän yhteystiedot. Huomaathan, että tapahtumia ei järjestetä valmiiksi kenenkään puolesta, vaan ehdottajien tulee olla itse mukana tapahtuman järjestelyissä.

Onko jotain rajoituksia?

Tapahtumien tulee olla mahdollisimman monen saavutettavissa. Niiden tulee olla kaikille avoimia, ilmaisia tai edullisia. Osallistujamäärä voi olla rajattu (esimerkiksi kurssit), mutta ilmoittautuminen tulee olla avoin kaikille.

Hankkeen aikatauluista johtuen etusijalla ovat yhden illan tai yhden päivän mittaiset tapahtumat.

Emme ota mukaan tapahtumia, jotka ovat poliittisia tai uskonnollisia tai joissa myydään tai markkinoidaan jotain tuotetta tai palvelua.

Mitä tietoja ehdotuksessa tarvitaan?

Tarvitsemme tapahtumaidean, ehdottajan arvion kustannuksista, mahdollisen toiveen tapahtuman järjestämisen ajankohdasta sekä ehdottajan yhteystiedot.

Mistä saan lisätietoja?

Tammi-helmikuussa voit lähettää sähköpostia merimuseon osoitteeseen info@rmm.fi tai soittaa numeroon 02 822 4911. Tapahtumatuottaja aloittaa työskentelyn maaliskuun alussa, sen jälkeen kysymykset voi osoittaa suoraan hänelle. Yhteystiedot päivitetään museon kotisivuille ja tälle lomakkeelle.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Rauman merimuseo. Report Abuse - Terms of Service