Anmälan för utställare till Vegotland 2020
Efter första årets succé med 400 besökare arrangerar vi nu Vegotland 2020 under ledordet Grön Framtid! Här kan du som företagare ställa ut dina veganska produkter och visa upp dem för en bred publik av gotlänningar, fastlänningar och branschpersoner i en inspirerande miljö! Mässan ligger alldeles intill strandkanten och den berömda Almedalen i Visby.

Mässan är i vanlig ordning öppen för alla företag som har veganska produkter eller tjänster i sitt sortiment, och det som visas på mässan måste vara veganskt.

Huvudtalare under mässan är de nytänkande veganodlarna Gustaf Söderfeldt och Peter Albrecht. Under mässan diskuterar vi gröna framtidsvisioner: Hur kan en grön framtid se ut ur ett veganskt perspektiv, praktiskt och konkret? Vilka problem och lösningar finns? Vegotland bjuder denna gång också in konstnärer, poeter och musiker som bjuder på sina gröna och fredliga framtidsvisioner.


Välkommen till Vegotland 2020 lördag den 23 maj på Wisby Strand. Adress: Strandvägen 4 i Visby. Öppettider 10-16.


Monteryta och priser:


LITEN PLATS - Monteryta: 1,5 x 2 m inklusive ett 70x120 cm bord, wi-fi och ett eluttag: 1000 kr.

STANDARDPLATS - Monteryta: 1,5 x 3,5 m inklusive två st 70x120 cm bord, wi-fi och ett eluttag: 2000 kr.

STOR PLATS - Monteryta: 1,5 x 5 m inklusive tre st 70x120 cm bord, wi-fi och ett eluttag: 3000 kr.Två stolar, bord enligt ovanstående och ett eluttag för 230V ingår i alla alternativ. Grenuttag anpassade efter behov medtages av utställaren själv.

Tillträde till lokalen sker 8.00 på lördag morgon.


SISTA ANMÄLNINGSDAG FÖR VEGOTLAND 2020 är tisdagen den 31 mars.

Vi går igenom anmälningarna löpande och bokar in utställare vartefter anmälningarna kommer in. Anmäl dig redan idag för att säkra en plats!

För dig som reser från fastlandet: båtbiljetter måste bokas i samband med anmälan för att utställarplats skall kunna bokas då båtbiljetter på aktuella avgångar kan säljas slut långt i förväg.
Mer praktisk info om livsmedelsregler, hur ni parkerar, lastar av och förvarar produkter och mycket mer finns att läsa på www.vegotland.nu/for-utstallare/

Här fyller du i dina uppgifter så att vi kan kontakta dig. Tveka inte att höra av dig till vegotland@gmail.com om du har några frågor.

Genom att fylla i din e-postadress godkänner du att vi får skicka nyhetsbrev och viktig information om mässan.
Email *
Hur hörde du talas om Vegotland? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy