Otvoreni natječaji Kluba Zona
NATJEČAJ ZA IZLAGANJE U KLUBU ZONA

Natječaj za izlaganje u programu Kluba Zona u 2019. godini otvoren je do 30. rujna 2018. godine. Potrebno je poslati opis izložbe i biografiju autora, a autor će naknadno dostaviti i fotografiju, skicu ili video zapis najmanje tri rada.

Ovo je četvrta godina da postav izložbi u ciklusu "Mladi izlažu" tražimo putem javnog natječaja i autorima mlađe generacije nudimo jedinstvenu priliku da se predstave u atraktivnom prostoru u centru Splita. Više od 30 dosadašnjih zadovoljnih izlagača posebno ističe važnost podrške domaćina te činjenicu da se u prostoru održavaju i druga događanja što znatno doprinosi dosegu publike. Radovi u različitim tehnikama izlagani su u manjim i većim postavima, na samostalnim i skupnim izložbama. Za odabrane izložbe osiguravaju se promocija i osnovni tehnički zahtjevi, a postoji mogućnost i participacije u troškovima realizacije.


NATJEČAJ ZA PROGRAM I SURADNIKE U PROGRAMU KLUBA ZONA

Do daljnjega otvoren je natječaj za program i suradnike u realizaciji programa Kluba Zona. Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu ponuditi realizaciju edukacija, radionica, tematskih druženja i sličnih događanja za mlade. Programu mogu doprinijeti volontirajući, ali i plaćenim angažmanima, odnosno realizacijom aktivnosti za koje trebaju podršku ili participaciju u troškovima realizacije.

Aktivnosti Kluba Zona realiziraju se u suradnji Info zone s nekoliko desetaka suradnika te se po sezoni u nekoliko stotina termina realizira gotovo tisuću sati besplatnog programa - na desetke jednodnevnih, višednevnih i višemjesečnih radionica i tečajeva, 10-ak izložbi i 30-ak tematskih druženja. Odabranim suradnicima koji se uklapaju u programske i financijske planove Info zona osigurava resurse, pruža podršku u realizaciji i pripremi događanja te realizira promociju događanja. Za suradnike u aktualnoj sezoni Info zona je osigurala prostor, materijal, opremu i promociju te više od 20 tisuća kuna za honorare i druge troškove.


NATJEČAJ ZA KORIŠTENJE PROSTORA KLUBA ZONA

Do daljnjega otvoren je natječaj za korištenje prostora Kluba Zona što je jedinstvena prilika za brojne splitske udruge koje nemaju prostor za pripremu i realizaciju svojih aktivnosti. Pojedinci, organizacije i neformalne grupe mogu na terminsko korištenje dobiti prostor Kluba Zona te s drugim korisnicima dijeliti i uredski dio, a participirat će samo u dijelu troškova režija i najma.

Prizemni prostor na adresi Jerina 1, u neposrednoj blizini splitske Rive, Info zona i suradnici koriste više od deset godina. Uz 30-ak kvadrata uredskog dijela, prostor čini i 35 metara kvadratnih multifunkcijske dvorane kapaciteta 30 sjedećih mjesta, opremljene prijenosnim računalom, projektorom, platnom i ozvučenjem te je prikladna za predavanja, radionice, okrugle stolove i slična događanja. Korisnicima su na raspolaganju i sanitarni čvor i čajna kuhinja.

Izaberi natječaj na koji se želiš prijaviti: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service