Jelentkezési lap_study tour_2019.november 13.
A Magyar TDM Szövetség - az érintett helyi TDM szervezetekkel együttműködve - STUDY TOURT szervez 2019. november 13-án. A Szombathelyet, Bükfürdőt és Léka várát is érintő tanulmányút 10.00 órakor indul (találkozási pont: Szombathely), a látnivalók vezetéssel történő megtekintésén kívül minden esetben helyi turisztikai szereplőkkel történő szakmai eszmecserét is tartalmaz. Utunk végeztével egyénileg indulunk tovább a közeli Körmendre, ahol a XXII. Országos TDM konferencia veszi majd kezdetét.

Részvételi díj:

- 15.500 Ft+áfa, melyet kérnénk az utazás előtt elutalni a külön egyeztetést követően megküldött számla alapján.

Az összeg tartalmazza a belépési díjakat, az ebédet a Daniel&Freré szombathelyi étteremben, a forralt boros kisvonatos városnézést, a helyi termékes uzsonnát és borkóstolót, valamint a buszozás költségeit.

Amennyiben egy szervezettől két főt delegáltok, a második munkatárs 10% kedvezménnyel veheti igénybe szolgáltatásunkat. Kérnénk, hogy ebben az esetben két külön regisztrációs lapot töltsetek ki!

A részletes programot megküldtük minden TDM szervezet részére e-mailben, illetve megtalálható a www.tdmszovetseg.eu oldalunkon!

Találkozzunk a study touron!

A Magyar TDM Szövetség elnöksége és titkára
Jelentkező TDM Szervezet megnevezése:
Résztvevő TDM munkatárs megnevezése:
Résztvevő TDM munkatárs elérhetősége (telefon+e-mail)
Számlázási név és cím:
Speciális igény/kérdés/megjegyzés:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy