Oproep: Nomineer 'De Oerlenaar van het jaar'!
Uw emailadres
Email address *
Oerlenaar van het jaar
Het bestuur van Dorpsvereniging Oerle kent bijna alle inwoners van Oerle die de afgelopen jaren op vrijwilligersgebied van betekenis zijn geweest voor de Oerse gemeenschap. Maar graag horen wij van u (onze dorpsgenoten zelf, ouder dan 12 jaar) wie er genomineerd moet worden voor de Oerlenaar van het jaar 2020.

Hoe werkt het?
Vul onderstaand formulier in, voorzien van uw naam en adres en van degene die u wilt nomineren. Daarnaast geeft u een (uitgebreide) omschrijving van zijn of haar activiteiten en de argumentatie waarom zij of hij in aanmerking komt voor ‘Oerlenaar van het jaar’.

Uit deze aanmeldingen en mogelijke eigen kandidaten kiest het bestuur van DorpsVereniging Oerle “De Oerlenaar van het jaar” 2020.

Dit wordt bekend gemaakt rond half januari 2021. Ivm corona weten we nog niet in welke vorm.

De nominaties kunnen hieronder worden aangegeven of vóór 31 december 2020 in een gesloten enveloppe afgeleverd worden bij de secretaris van Dorpsvereniging Oerle, St. Janstraat 21a, 5507 NA Oerle .
Ik nomineer als Oerlenaar van het jaar 2020 (naam):
Adres van de genomineerde:
Uitgebreide omschrijving van zijn/haar activiteiten en argumentatie waarom hij/zij in aanmerking komt als Oerlenaar van het jaar:
Uw naam en adres:
“De Oerlenaar van het jaar” 2020. Dit wordt bekend gemaakt rond half januari 2021. Ivm corona weten we nog niet in welke vorm. Bedankt!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy