#ReSolutionEU - Presentació 21 Maig 2021 (horari: 11-12.30h)
Activitat online organitzada per CEPS Projectes Socials (https://asceps.org/resolutioneu/)

CEPS Projectes Socials, amb la col·laboració de l’associació La Perifèrica, esta participant en el projecte europeu #ReSolutionEU en el què hi participen entitats d'Espanya, França, Itàlia, Hongria i Bèlgica.

La finalitat del projecte és promoure iniciatives innovadores en l’àmbit de la formació per tal de fomentar la incorporació al món laboral de persones que estan en situació d'atur de llarga durada.

Amb aquest propòsit, el projecte ReSolution esta creant un MOOC (un curs obert i gratuït online), per tal que els professional de l’àmbit educatiu i de la inserció laboral puguin conèixer noves iniciatives i noves formes de treball en el context europeu.

El motiu d’aquesta reunió:
- Presentar l’estructura i els continguts del MOOC
- Conèixer l'opinió dels participants sobre el mateix
- Anunciar un curs d'acompanyament al MOOC pel mes d’octubre 2021.
L'activitat serà en format de videoconferència.

Omple aquest formulari per confirmar la teva assistència:
Rebràs un mail amb l’enllaç a la reunió.

Per a més informació sobre el projecte: https://www.projectresolution.eu/a-propos/
Sign in to Google to save your progress. Learn more
nom *
cognom *
email *
organtzació, escola, etc.
com t'has enterat d'aquest taller?
vols rebre info mensual sobre les nostres activitats?
Clear selection
Protección de datos
Per poder-te inscriure a l'activitat, necessitem el teu consentiment de tractar les teves dades. Aquí informació sobre les nostres polítiques de privacitat i tractament de dades:

CEPS Projectes Socials està compromès amb la privacitat de l'usuari. Si es registra per a un esdeveniment, es requereix informació personal com el nom i el correu electrònic per proporcionar els serveis que sol·liciti.

La nostra política de privacitat (http://intranet.asceps.org/?p=123) es basa en el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea i en la Llei espanyola 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de l'Comerç Electrònic (LSSICE), vigent a partir del 12 de octubre de 2002 i la Llei Orgànica 15/1999 de l'13/12/1999 de Protecció de Dades Personals. En aquest context, t'informem que el teu nom i correu electrònic es guardaran a la base de dades, arxivats sota el nom de CONTACTES, per tal de proporcionar els serveis electrònics a què et subscrius. Pel que fa a les lleis esmentades, tens dret a modificar o cancel·lar les teves dades personals amb nosaltres, enviant un correu electrònic a: info@asceps.org, o enviant per correu a l'Associació CEPS, Avda. Fabregada, 22 3a planta, 08907 L'Hospitalet (Barcelona).

Les dades proporcionades s'emmagatzemen en CEPS Projectes Socials únicament per a oferir els serveis als quals et subscrius. Les teves dades no es compartiran amb tercers.
He llegit i accepto les condicions. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy