Registration - EcoStack Learning Platform
Registrovanjem na EcoStack platformu za učenje dobijate pristup svim digitalnim materijalima i datotekama na repozitorijumu (Alfresco), kao i pristup platformi za komunikaciju (Mattermost). Pristupanjem dobijate mogućnost razmjene saznanja i informacija i mogućnost saradnje sa drugim učesnicima na EkoStack projektu.

Cilj nam je da povežemo ljude koji imaju iskustvo i znanje iz oblasti vezanih za održivu poljoprivredu.

Ukoliko želite da budete dio EcoStack projekta, molimo Vas da popunite formular.
Nakon registracije, putem e-pošte ćete dobiti uputstva kako da pristupite slijedećim alatima na mreži:

1. EcoStack repozitorijum resursa koji se nalazi na Alfresco platformi i služi za razmjenu i čuvanje digitalnih dokumenata
2. EcoStack platforma za komunikaciju koja se nalazi na Mattermost platformi i služi za komunikaciju između učesnika
Ime *
Prezime *
Institucija / organizacija *
Država *
E-pošta *
Potvrdite e-poštu *
Šta očekujete od Ecostack projekta?
Privatnost i upotreba ličnih podataka
Hvala Vam što želite da se prijavite na EcoStack platformu za učenje. Pritiskom na dugme “Prijavi me” (Submit) na kraju formulara za prijavu prihvatate da se registrujete na platformu. Kontaktiraćemo Vas putem e-pošte sa uputstvima kako da pristupite alatima na mreži (Alfresco i Mattermost). Vaša e-pošta će biti upotrebljena za registrovanje na ovim alatima. Sve informacije koje ostavite će biti zaštićene i korišćene isključivo od strane istraživača na EcoStack projektu. Cjelokupna Pravila o privatnosti možete pogledati na sajtu projekta (https://www.ecostack-h2020.eu/privacy-policy-2/). Povremeno ćemo Vas kontaktirati da Vam saopštimo najnovije informacije vezane za EcoStack projekat ili da Vam ponudimo učešće u nekoj od EcoStack aktivnosti. Molim Vas da u odgovarajućim poljima ispod označite da li se slažete sa ovim.
U svakom trenutku možete promjeniti podešavanja o primanju poruka ili se isključiti sa EcoStack platforme za učenje. Da biste to uradili, molim Vas pošaljite poruku sa zahtjevom na info@ecostack-h2020.eu
Ukoliko se prijavite na EcoStack platformu za učenje, bićete registrovani na alatima na mreži (Alfresco i Mattermost), a Vaša e-pošta će biti upotrijebljena za registrovanje. Mattermost i Alfresco platforme imaju svoja sopstvena dodatna Pravila o privatnosti koje možete pročitati na:
https://mattermost.com/privacy-policy/
https://www.alfresco.com/privacy-statement
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy