Interesselijst Moeder Delftsche 2021-2022
Beste aankomende Delftsche student,

Leuk dat je interesse toont in onze vereniging! Bij deze zouden we onszelf graag voorstellen. Moeder Delftsche is de Belgische studentenvereniging in Delft. We zijn opgericht in 2011, met als oorspronkelijk doel de Belgische studenten in Delft een warme thuis te bieden. Onze wapenspreuk is niet voor niets 'Nos Iungit Amicitia', wat betekent dat we een hechte vriendengroep zijn die samen leuke en verschillende activiteiten ondernemen. Dit is en blijft de wapenspreuk van onze vereniging, ookal zijn we op een korte 10 jaar tijd enorm gegroeid van 8 naar ongeveer 80 actieve leden.

We organiseren ongeveer 2-wekelijkse activiteiten, die variëren van zowel sociale, academische en zelfs professionele evenementen. Het is een leuke en ontspannen manier om nieuwe mensen te leren kennen in Delft, naast je studie. Onze leden studeren aan de vele verschillende faculteiten van de TU Delft en verschillen natuurlijk ook in leeftijd en studiejaar. Dit geeft je de kans om ervaringen te delen en bijvoorbeeld gemakkelijker een kot te vinden!

Als je onderstaand formulier invult, word je op de interesselijst geplaatst met potentiele nieuwe leden voor het academiejaar 2021-2022. Je schrijft je dus nog niet in als lid. Indien je wenst kan je ook worden toegevoegd in een WhatsApp-groep met andere geïnteresseerde nieuwe leden. In deze groep kun je terecht met je eerste vragen. Ook zullen we je op de hoogte houden van onze introductieweken, die gedurende de eerste 1,5 week van het academiejaar zullen plaats vinden. Gedurende deze weken organiseert Moeder Delftsche een aantal activiteiten waarop je de vereniging en de leden beter kunt leren kennen. Hopelijk bevalt het je zodat je je uiteindelijk ook inschrijft als lid bij Moeder Delftsche!

Tot volgend academiejaar in Delft!
Praesidium Moeder Delftsche 2020-2021

Bij vragen kan je ons bereiken via de volgende kanalen:
Website: www.moederdelftsche.nl
Email: praesidium@moederdelftsche.nl
Facebook: https://www.facebook.com/MoederDelftsche/
Instagram: https://instagram.com/moeder_delftsche?igshid=2wmk5w5zjrd5


Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer (Internationaal nummer) *
Geplande studierichting in 2021-2022 *
Aankomende Bachelor of Master student? *
Wil je op de hoogte worden gehouden aan de start van het academiejaar over onze vereniging? *
Privacy verklaring *
Required
Indien je meer informatie wenst kan je ons bereiken via praesidium@moederdelftsche.nl of neem een kijkje op onze website www.moederdelftsche.nl! Natuurlijk zijn we ook actief op de sociale netwerken zoals Facebook, Instagram & LinkedIn!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy