CHESTIONAR DE ANALIZĂ CONSULTATIVĂ
Prezentul chestionar are ca obiectiv principal identificarea și prioritizarea problemelor/nevoilor suplimentare de sprijin educațional ale beneficiarilor direcți ai Colegiului Tehnic de Poștă și Telecomunicații ”Gh. Airinei”, în vederea îmbunătățirii programelor de pregătire
1.În ce măsură considerați că starea materială redusă a familiei vă influențează negativ rezultatele școlare?
2. În ce măsură credeți că accesul la mijloacele de învățare moderne (centru multimedia, tablă smart, televizor, calculatoare, programe de învățare etc.) vă influențează pozitiv rezultatele școlare?
3. În ce măsură, părinții voștri (sau unicul părinte care vă întreține) pot să vă ajute permanent la pregătirea lecțiilor, temelor, examenelor?
4. În ce măsură, problemele școlare actuale (note mici, absențe, dificultăți în înțelegerea diverselor discipline) vă afectează motivația pentru învățare?
5. În ce măsură, simțiți nevoia unui sprijin educațional suplimentar, în cadrul școlii, în pregătirea la disciplinele pentru examenul de bacalaureat?
6. În ce măsură considerați că aveți nevoie de pregătire psihologică (emoțională) pentru examenul de bacalaureat?
7. În ce măsură considerați că sunteți informați pentru a vă căuta și a vă găsi un loc de muncă adecvat pregătirii voastre profesionale?
8. În ce măsură considerați că sesiunile de dezvoltare personală vă pot ajuta în pregătirea voastră pentru viață?
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms