Tudománykommunikáció: konferenciajelentkezés
A konferencia időpontja: 2020. május 8. péntek
A konferencia helyszíne: Budapesti Corvinus Egyetem (1093 Budapest, Közraktár u. 4-6.)
Szervezőbizottság:           Veszelszki Ágnes, Falyuna Nóra
Szakmai bizottság:         Aczél Petra, Kárpáti Andrea, Sass Judit és Veszelszki Ágnes
 
A BCE Magatartástudományi és Kommunikációelméleti Intézet és a TudCom tudománykommunikációs kutatócsoport 2018 májusában rendezte meg az első, a témába széles körű betekintést adó, nagy visszhangot kiváltó, első Tudománykommunikáció konferenciát. A szervezők ezúttal – amint ezt a címben is szereplő 2.0 kitétel jelzi – az online tudománykommunikációra kívánják helyezni a hangsúlyt. A tanácskozásra kifejezetten olyan elemzéseket, a tudománykommunikáció elméleti és/vagy gyakorlati repertoárját gazdagító vizsgálatokat várnak, amelyekben kiemelt szerep jut a változó kommunikációs környezetnek, az újmédiának és az újabb kommunikációs eszközöknek. Tudománykommunikációs (jó)gyakorlatok bemutatására is lesz lehetőség, poszterelőadás formájában.

A szekció-előadások hossza 15–20 perc. Az előadásokat szekciónként vita, megbeszélés követi. A poszterelőadásokra az előadók nyomtatott poszterrel készülnek, egységesen A1-es sztenderd méretben (594 × 841). A poszterszekcióra megadott időszakban a közönség tagjai körbejárnak, és az előadókkal szakmai diskurzust folytatnak. A poszterelőadás szakmai kapcsolatépítésre is megfelelő keretet biztosít.

A konferenciára jelentkezni 2020. janur 31-ig lehet. A jelentkezések elfogadásáról 2020. március 1-ig értesítjük a résztvevőket. A konferencia végleges programját 2020. április 10-ig tesszük közzé. Technikai jellegű kérdéseikre Falyuna Nóra válaszol a tudcom.kutatocsoport@gmail.com címen.

A konferencia anyagát válogatás és lektorálás után megjelentetjük. A tanulmányokat 2020. augusztus 31-ig a később megadott stíluslap szerint kell elkészíteni. A szerkesztők a formai szempontból nem megfelelő munkákat nem fogadják el.

BCE Magatartástudományi és Kommunikációelméleti Intézet
Tud.com tudománykommunikációs kutatócsoport

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
A jelentkező neve: *
Intézménye: *
Beosztása: *
Például: egyetemi tanár, egyetemi docens, tudományos főmunkatárs, PhD-hallgató, egyetemi hallgató stb.
Előadásának címe: *
Az előadás összefoglalása (max. 1500 karakter): *
Választott előadási forma: *
Technikai kérések:
Számítógépet és projektort biztosítunk.
Egyéb kérések, megjegyzések:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy