Zero Afval Salon 2019 - Oproep naar standhouders
Vorig jaar trok de eerste Brusselse Zero Afval Salon meer dan 10.000 bezoekers naar de site van Tour & Taxis! Dit jaar heeft Leefmilieu Brussel het genoegen de tweede editie aan te kondigen van dit evenement dat gespreid wordt over twee dagen, met als nieuwigheid: een halve dag bestemd voor het professionele publiek en het beschikbare aanbod inzake zero waste en circulaire economie voor dit publiek (B2B)! De Salon opent haar deuren op vrijdagnamiddag 15 november en zaterdag 16 november 2019 - een goede manier om de Europese Week voor Afvalvermindering te beginnen.

Bent u actief op het gebied van zero waste en/of van circulaire economie? Dan nodigen wij u uit om het onderstaande formulier in te vullen. Dit bevat een rubriek om uw belangstelling te tonen en u kandidaat te stellen voor vrijdagmiddag en/of zaterdag.

De Salon wordt gespreid over twee dagen, waarbij elke dag bestemd is voor een bepaald publiek:
* Vrijdagnamiddag 15 november is bestemd voor het professionele publiek. Deze halve dag is bedoeld om ‘aankopende’ bedrijven die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen in contact te brengen met ‘leveranciers’ die actief zijn inzake zero waste en de circulaire economie en die B2B-diensten aanbieden. Deze Salon zal in de namiddag/vooravond worden gehouden en het exacte concept moet nog worden bepaald.
* Zaterdag 16 november is bestemd voor het grote publiek. Net zoals vorig jaar zal deze dag de gelegenheid bieden om op een interactieve, leuke en leerzame manier meer te weten te komen over zero waste. We zijn opnieuw te vinden op de site van Tour & Taxis, van 10 tot 18 u. Nieuw: de site zal twee keer zo groot zijn met de volledige Shed 1 en BEL.

Het doel van deze Salon is om zichtbaarheid te geven aan de Brusselse actoren inzake zero waste en de circulaire economie, om de acties van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest in de verf te zetten, en - vooral - om het publiek bewust te maken van de haalbaarheid en de toegankelijkheid van de ‘zero waste’-praktijken en om zo aan te zetten tot actie.

Denk eraan:
- aangezien het aantal exposanten beperkt is, zal een selectie worden gemaakt uit de kandidaturen.
- de deelname van de exposanten op de stands is gratis.
- het doel van de Salon ‘voor het grote publiek’ is informatief en niet commercieel. De verkoop van producten wordt getolereerd, maar mag niet uw belangrijkste motivatie zijn.

De uiterlijke inschrijvingstermijn is 14 juli 2019 om middernacht.
Voor meer informatie over dit evenement kunt u contact met ons opnemen via info@infozeroafvalsalon.brussels

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Zero Waste Belgium. Report Abuse - Terms of Service