Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală!
Acum, pentru că ești în vacanță, simte-te liber să spui lucrurile pe nume. Gândește-te la faptul că niciun profesor nu te poate "amenința" cu un 2 la vreo materie sau cu nota scăzută la purtare. E momentul să îți expui punctul de vedere despre ce se întămplă la tine în școală și în clasă. Părerea ta contează, iar informațiile pe care urmează să le completezi vor fi anonimizate și trimise către inspectorat, iar mai apoi, către minister.

Faci parte din generația care schimbă, iar schimbarea poate veni doar cu ajutorul tău, tu cel care tocmai ai terminat liceul sau care abia intri la gimnaziu. Îți mulțumim că ești aici!
E-mail *
Avem nevoie de adresa ta de e-mail pentru a ști, pe bune, că formularul este completat de către tine o singură dată. Nu-ți face griji, adresa ta nu va fi publicată sau menționată nicăieri. Ești în siguranță!
Your answer
Ce vârstă ai? *
Your answer
Sex *
Ești o ea sau un el?
Numele școlii unde înveți sau ai învățat *
Scrie numele complet al școlii.
Your answer
Să trecem la treabă!
Citește întrebările și oferă răspunsuri care să reflecte părerea ta personală
În funcție de experiența ta personală, ce notă oferi sistemului educațional românesc? *
Sistemul educațional românesc este... *
În funcție de experiența personală, ce notă (ca o medie) le oferi profesoriilor din școala ta? *
Ca să înțelegi informația predată la școală, dar și pentru a obține note bune, ai făcut pregătire suplimentară în afara școlii, contra cost? *
Acum, spui pe bune și te faci auzit!
Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine-n școală! *
Acum poți scrie exact despre ce se întâmplă la tine în școală. Poți specifica exact despre ce este vorba, iar noi vom avea grijă ca povestea ta să fie anonimă, dar totuși transmisă. Trage acum, cât încă nu e prea târziu, un semnal de alarmă!
Your answer
Nume de profesori cărora le dai like?
Vrem să-i lăudam pe acei profesori care merită, iar pentru aceasta, tot ce trebuie să faci e să le scrii numele în această secțiune.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy