Inscripció al IV Campus de Pretemporada del Club de Rugby Sant Cugat
Benvolguts al formulari d'inscripció per al IV Campus de Pretemporada del Club de Rugby Sant Cugat. Aquest any mantenim l’aposta del Campus de setembre, i ja ens trobem en la 4a edició. Seguim oferint una oportunitat única per els jugadors que vulguin preparar-se per la temporada 2018-2019, així com per a tots aquells nouvinguts que volen conèixer l’esport i acabar de decidir-se iniciar la temporada jugant a rugby. Es tracta doncs d’una PRETEMPORADA força completa a nivell físic per preparar els jugadors des del primer moment de la temporada, a més de fer una preparació de prevenció de lesions. Tot això sumat a una preparació tècnica d’excel·lència per a jugadors que vulguin polir les seves habilitats amb jugadors experimentats de Divisió d’honor B i entrenadors de gran nivell del Club.

Aquest campus tindrà una durada d’una setmana, del Dilluns 3 de Setembre al Divendres 7, ambdós inclosos. L’horari d’aquest serà de 9:00 a 13:30 opció matí, o de 9:00 a 17:00 opció tarda (dinar inclòs). Com sempre, oferim serveic acollida gratuït per tots aquells que ho vulguin a partir de les 8:30.

Per tal cursar la inscripció hauràs d'omplir tots els camps obligatoris, així com acceptar les condicions per a la participació en el Campus. A continuació es mostra un resum de la inscripció:

PREUS
Els preus per a l’edició d’enguany varien en funció de la durada, entre 1 o 4 setmanes, o bé entre les opcions escollides*, tal i com es mostren a continuació:

Horari 1 Setmana
9:00 a 13:30h 100 €
9:00 a 17:00h 130 €

DESCOMPTES
S’aplicarà un 10% de descompte al preu total de la inscripció als participants que reuneixin alguna de les característiques següents:
- Ser el germà o la germana menor d’un participant del Campus d’Estiu.

Trobaràs tota la informació de les activitats al dossier que es troba disponible a la web http://www.santcugat.com/, però si tens algun dubte pots contactar campus@santcugat.com o bé acasorran@santcugat.com

Correu electrònic de contacte (on es rebrà la inscripció) *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms